новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Скоро в Тернополі оберуть найкрасивішого майбутнього педагога

Повідомляє 0352 05.03.2018 12:51

Скоро в Тернополі оберуть найкрасивішого майбутнього педагога

Фото з мережі Інтернет

Усі ми знаємо, що природа часто вносить свої корективи у життя, а інколи й дуже несподівано. Тому ми напевно вже звикли відставати від традиційного календаря і не налаштовувати себе на справжню весну, яка би мала прийти вчасно та ще й у повній красі та справжньому теплі, зокрема, сьогодні, 1 березня. Однак, не завжди написане відтворює дійсність. Тому маємо те, що маємо і дякуємо Богові за ті дари, якими матінка-природа нагороджує нас сьогодні.

Однак, незважаючи на лютий мороз надворі, справжня весна все-таки у деякій мірі проявляється, адже ця мила пора року завжди нас спонукає на чудові звершення. Отож, з приходом нехай і тільки календарної весни хочемо вас порадувати тим, що у Тернополі уже зовсім скоро стартують прекрасні та вишукані події.

27 березня одна із таких чудових подій відбудеться і у файному місті Тернопіль. Адже саме у цей день у знаному Тернопільському національному педагогічному університету обиратимуть чарівну красуню, яка здобуде титул «Міс ТНПУ 2018».

 

 

У цьому яскравому конкурсі братимуть участь 12 чарівних принцес, які покажуть себе у різноманітних амплуа і одна із них точне зможе довести, що заслуговує на титул «Міс ТНПУ 2018». Серед красунь, які боротимуться за перемогу: Олійник Христина, Циган Павліна, Королюк Любов, Вівчар Ангеліна, Пилип Олена, Смук Катерина, Бойко Анастасія, Лопатнюк Ольга, Євсєєва Анастасія, Мичко Діана, Бадуліна Юлія та Токар Оксана.

Відомо, що стартуватиме шоу о 17:00 год в актовій залі ТНПУ. Усі охочі тернополяни та тернополянки можуть із задоволенням обрати для себе фаворитку та вболівати за неї. На нашому сайті 0352.ua ви також маєте змогу приєднатись до підтримки вашої фаворитки і проголосувати за неї ТУТ. Отож, будьте активними та обирайте найгарнішу студентку Тернополя.


Опубліковано : 05.03.2018 12:51

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман