новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Солістка гурту КАZKA прокоментувала невдалий виступ у нацвідборі до Євробачення (Відео)

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 11.03.2019 17:17

Солістка гурту КАZKA прокоментувала невдалий виступ у нацвідборі до Євробачення (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Популярний гурт КАZKA, який цьогоріч посів третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментував свою невдачу в ефірі "Світського життя".

Після не досить вдалого виступу у нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу. "Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", - зазначила солістка гурту Олександра Зарицька.
Також вокалістка зауважила, що критика про те що вона співала повз ноти не зовсім правильна. Причина, за її словами, у хвилюванні. "Я б не сказала, що там було повз, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка.

Також музиканти прокоментували чутки щодо того, що вирішено було, що КАZKA поїде на "Євробачення", що Юрій Нікітін продюсер, скрізь де міг вирішив, навіть європейське турне, в якому вони зараз перебувають наче промо перед конкурсом. Однак щось пішло не так. "Ми не були впевнені, але ми цього дуже хотіли. Ми засмучені, що не їдемо, але нічого страшного, це не кінець життя", - зазначила співачка.


Опубліковано : 11.03.2019 17:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман