новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Студенти ТНЕУ отримають нові освітні можливості

Повідомляє ternopoliany.te.ua 10.11.2018 20:17

Студенти ТНЕУ отримають нові освітні можливості

Фото з мережі Інтернет

Підписання угоди про співпрацю у сфері надання освітніх послуг між Тернопільським національним економічним університетом та Тернопільською міською радою відбулося 8 листопада.

У рамках Ярмарку вакансій в Українському домі «Перемога» доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий і міський голова Тернополя Сергій Надал підписали угоду про співпрацю.

– Тернопіль – студентська столиця. Дорога молоде, ваша сила – у самостійному прийнятті рішень. Не бійтеся брати на себе відповідальність за власне майбутнє. Ваш обов’язок розбудовувати нашу державу. Нам дуже приємно, що місцева влада приділяє велику увагу розвитку студентських проектів та підтримує молодіжні ініціативи. Колектив ТНЕУ докладає максимум зусиль для того, аби підготувати високопрофесійних спеціалістів для органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних  установ , – наголосив Андрій Крисоватий.

Привітала молодь посол США в Україні Марі Йованович.

– Я пишаюся тим, що працюю на Уряд Сполучених Штатів Америки. Бажаю кожному із вас отримані знання вміло застосувати у практичній діяльності на благо свого міста, своєї держави, – звернулась до студентів пані Марі.

До слова, під час ярмарку студенти ТНЕУ поспілкуватися з роботодавцями, отримали інформацію про наявні вакансії та вимоги. Окрім цього, захід став корисним для них, адже  таким чином студенти мали можливість підшукати установи для проходження практики, стажування і, можливо, майбутнього працевлаштування.


Опубліковано : 10.11.2018 20:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман