новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Студенти ТНЕУ поділилися знаннями з тернополянами

Повідомляє ternopoliany.te.ua 14.11.2018 14:17

Студенти ТНЕУ поділилися знаннями з тернополянами

Фото з мережі Інтернет

Студенти Тернопільського національного економічного університету спільно з ГО «Міщанське братство» 8 листопада організували для тернополян «Ярмарок фінансових знань».

Просвітницький захід проходив в рамках відзначення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та мав на меті стимулювання обачної, свідомої та фінансово грамотної поведінки  різних вікових і соціальних категорій населення.

– Школярі, пенсіонери, працюючі та безробітні громадяни – усі вони повинні знати про управління особистими фінансами, планування сімейного бюджету,  виховання звички до заощаджень, правильне користування банкоматами та платіжними терміналами тощо. Окрім цього, завдяки такій формі спілкування, учасники можуть отримати роз’яснення щодо основних фінансових продуктів та послуг, які пропонують  нині фінансові установи, почути про методи захисту від кіберзлочинців, дізнатися про  права споживачів та отримали поради як протистояти фінансовому шахрайству, – зазначили організатори «Ярмарку фінансових знань»

У процесі спілкування з містянами студенти-гуртківці провели також анонімне соціологічне опитування на тему «Психологія прийняття фінансових рішень», з метою з’ясування впливу різноманітних поведінкових факторів на процес прийняття фінансових рішень. Це дослідження дозволить науковцям проаналізувати, які саме чинники впливають на фінансову поведінку різних категорій громадян і сприятиме  розробці рекомендацій щодо підвищення загального рівня фінансової грамотності населення.


Опубліковано : 14.11.2018 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман