Студенти у Заліщиках їдять те, що виростили (фото)
Повідомляє Ровесник Костур І.В. 17.05.2017 08:15
Коли йде мова за весняні овочі та салати з них, перш за все згадується редиска.
І не дарма, адже редиска, є безсумнівним лідером серед ранніх овочів за вмістом вітамінного комплексу. У цьому приголомшливому овочі міститься величезна кількість вітаміну С, маленький темно-червоний пучок редиски, містить половину добової дози цього вітаміну.
Уже протягом декількох днів у рамках навчальної практики студенти агрономічного відділення Заліщицького аграрного коледжу у навчальних теплицях збирають урожай редиски та цибулі для їдальні коледжу. Студенти відмічають, що приємно смакувати свіжим салатом, продукти для якого вирощені та зібрані власноруч.
Костур І.В., секретар педкабінету
Опубліковано : 17.05.2017 08:15