новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Студенти з Тернополя розповіли, що таке креативна економіка (фото)

Повідомляє Терен 18.04.2018 14:17

Студенти з Тернополя розповіли, що таке креативна економіка (фото)

Фото з мережі Інтернет

У Тернополі відбувся І Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді».

Упродовж двох днів у Тернополі студентська молодь обласного центру та інших міст України брала участь у І Міжнародному студентському науковому форумі «Креативна економіка очима молоді».

Форум, який відбувся на базі Тернопільського національного технічного університету поставив перед собою амбітну мету: допомогти майбутнім фахівцям, а нині – студентам, стати творцями кращої економічної та соціальної реальності, об’єднати творчий потенціал та енергію молодих людей навколо ідей поступального розвитку України.

У роботі такого заходу взяло участь майже 100 учасників. Серед них, крім студентів, були представники влади, бізнесових кіл, громадськості, зарубіжні гості з університетів Польщі. Йшлося про деякі аспекти розвитку економічного простору як України, так і світу.

Модератором форуму у першій його частині була професор Вроцлавського економічного університету Анетта Зелінська, яка фахово вела дискусії, запрошувала до розмови студентів, відомих в наукових колах спеціалістів. Увагу присутніх привернула ґрунтовна доповідь студентки університету “Опольська Політехніка” Н. Бойчук про участь молоді в студентських наукових товариствах, які часто стають мотиваційними особистого і наукового розвитку студентів.

Під час секційних засіданнях відбулася інтелектуальна гра “ЩО? ДЕ? КОЛИ?” Зокрема, йшлося про те, ЩО ми знаємо про економіку та світ? ДЕ ми можемо дізнатися більше про економіку? КОЛИ ми можемо застосувати наші знання?

У рамках форуму тривали і тренінги про фінансову обізнаність споживачів, якість покупок та сервіс, проблеми побудови успішної кар’єри.

Кожен із запрошених на форум мав можливість висловити свої думки під час написання наукової роботи та отримати збірник з першою у житті публікацією.

Серед учасників форуму були і студенти 3-го курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола. Вони одразу ж поринули в атмосферу невимушеного спілкування, брали активну участь у роботі цікавих та змістовних тренінгів, дискусіях.

Свої знання та ерудицію студенти коледжу проявили під час вже згадуваної інтелектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?». Як результат -вони посіли друге місце серед дев’яти команд-учасниць.

А перше місце отримала команда, яка складалась із представників усіх присутніх коледжів, де також були і студенти Галицького коледжу.

Переможці були відзначені призами та сертифікатами учасників.


Опубліковано : 18.04.2018 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман