новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Сусід забив насмерть батька 8 дітей: усі подробиці (Відео)

Повідомляє rbc.ua 23.08.2019 10:17

Сусід забив насмерть батька 8 дітей: усі подробиці (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Вбивцю відпустили під домашній арешт.

Чоловік забив до смерті свого сусіда через старі сварки і конфлікти, які він вирішив "закрити" після вживання спиртних напоїв. Жахливий інцидент стався під Херсоном в одному з селищ Голопристанського району. Вбивцю затримали, але суд відправив його під домашній арешт. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зазначається, що конфлікти між двома сім'ями тривали вже не перший рік. У день трагедії Анатолій Брик, перебуваючи в нетверезому стані, побився із сусідом Костянтином Кукурудзою - батьком 8-х дітей - згадавши старі образи.

За словами дружини загиблого Людмили, сусіди щось святкували і випивали, а після того, як провели своїх гостей, Анатолій навідався до них.

Він вплутався в бійку із 52-річним Костянтином, причому протистояння перетворилося на "стінка на стінку". На бойовисько збіглася вся округа, приїхали правоохоронці, однак нападники заблокували дорогу поліцейським, і тим довелося викликати підкріплення.

Троє старших дітей захищали свого батька, а 10-річний син Михайло залишився в будинку і заспокоював своїх чотирьох маленьких братів і сестер.

В цей момент в будинок забіг 45-річний Анатолій і став тягати хлопчика за волосся та кричати: "Де тато? Скажи, ми зараз вб'ємо".

Сусід завдав чоловікові численні травми, і Костянтин помер до прибуття медиків.

За словами начальника слідчого відділу Голопристанського відділу поліції Костянтина Лахновського, тілесні ушкодження були спричинені руками, кулаками. Також у нього є перелом склепіння черепа, однак він не є причиною смерті.

Як каже дружина вбивці Валентина, конфлікти між ними були постійно і практично через все. Вона називає дітей Костянтина неадекватними: "Просто вже дійшло до точки кипіння".

У той же час односельці стверджують, що сім'я Бриків сама постійно провокувала скандали і конфліктувала з людьми, а Костянтина називають спокійною людиною, який до останнього намагався уникнути сварки: "Велика сім'я, чоловік весь час з дітьми. У них ніколи не були ніякі компанії. Не вживає жодних спиртних напоїв".

Відео: YouTube / ТСН


Опубліковано : 23.08.2019 10:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман