новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернопільська співачка ВЕРОНІКА - Оксана Горак- презентує свою творчість

Повідомляє Ровесник 11.03.2017 13:40

Тернопільська співачка ВЕРОНІКА - Оксана Горак- презентує свою творчість

Фото з відкритих джерел

Народилась у мальовничому селі Заздрість.  З 2006 року навчалась у Теребовлянському вищому училищі культури, а з 2010 року - у Рівненському державному гуманітарному університеті на музично-педагогічному факультеті, паралельно працюючи в Теребовлянському училищі.

Моє життя – це пісня, жива, весела і милозвучна, нотки якої кожного разу несуть мені нові чарівні моменти для радості. Дуже люблю пізнавати світ і відкривати для себе нові горизонти прекрасного життя, тому ще навчаюсь в аспірантурі – інститут проблем виховання при НАПН України і досліджую формування в студентів готовності до гуманістичного вирішення проблемних ситуацій.

У Тернопіль переїхала нещодавно для того, щоб нести у світ радість, любов та запалювати серця за допомогою своєї творчості.  Пишу пісні, співаю в ресторані «Авалон» разом із солістом гурту Фа-мажор та біт боксером Станіславом (БИТВАН) ;  співпрацюю із гуртом D.KRAY (Д Край), розвиваю спільний проект із патріотичною організацією «Сокіл» щодо популяризації української пісні на основі написання кавер-версій на  популярні хіти минулого і сьогодення. Зовсім скоро наші роботи будуть доступні для широкого загалу.  А ще моя душа сповнена різноманітними цікавими ідеями, які хочеться втілити в життя.

 Дуже  хочеться побажати усім найтепліших найсвітліших і найрадісніших моментів. Нехай Ваше життя завжди Вам посміхається. Ловіть неповторні миті, РОБІТЬ ТЕ, ЩО НЕ РОБИЛИ НІКОЛИ, ВІРТЕ В СЕБЕ І ПАМ’ЯТАЙТЕ: ЛЮБОВ- ЦЕ ВЕЛИКА СИЛА, ЯКА ПОСЕЛИВШИСЬ ОДНОГО РАЗУ В СЕРЦІ - ЗМІНЮЄ СВІТ ТА ТВОРИТЬ ЧУДЕСА.  ЛЮБЛЮ ВАС.

 

 


Опубліковано : 11.03.2017 13:40

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман