новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернопільські хлопці дізнались, як підкорили серце Тіни Кароль (Відео)

Повідомляє Доба 22.03.2018 18:17

Тернопільські хлопці дізнались, як підкорили серце Тіни Кароль (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Чоловічий вокальний квартер "Акорд" взяв участь у шоу "Голос країни". Колектив розвернув крісла усіх зіркових тренерів. Своїм наставником тернополяни вибрали Тіну Кароль. 

Про те, як потрапили на вокальне шоу «Голос Країни»

Поїхати на «Голос країни» було нашим спонтанним рішенням. Як тільки ми дізналися, що в Києві проходить кастинг на шоу, то вирішили, що це наш шанс. Попередньо зателефонувавши дізналися про деталі кастингу, а потім просто сіли в автомобіль та поїхали. Це був спонтанний і чудовий початок участі у шоу "Голос країни ". Обрали саме Голос, тому що цей проект робить акцент на спів і вокальні можливості учасників. А ще це найпопулярніше вокальне шоу в Україні.

Виступ на сцені шоу

Ми готували багато різножанрових пісень, але вирішили, що українська народна пісня найкраще передає нашу творчість. Саме вона має звучати на "Голосі країни ". Коли вийшли на сцену емоції просто зашкалювали. Неймовірна акустика, світло та звукові спецефекти і усвідомлення того, що на тебе дивляться мільйони. Хлопці були оптимістично налаштовані, хоча хвилювання було присутнє. Коли обернулися всі 4 тренери, ми були в захваті.

Чому обрали Тіну Кароль, як тренера та підготовка до етапу «батли»

Тіна Кароль — чудова вокалістка. Тренер, який довів до перемоги учасників з останніх чотирьох випусків "Голосу країни". Вона має великий сценічний досвід, яким може поділитися з учасниками. До кожного в неї індивідуальний підхід. Підготовка до наступного етапу "батли", проходила в Києві. Разом з Тіною ми працювали над твором, в пошуку спільної думки часто змінювали підхід до звучання пісні. Правда не на всі репетиції вдалося приїхати до Києва, тому доопрацьовували по скайп-зв'язку. Але всі поправки тренера ми врахували. Побачимо, що з того вийшло вже на батлах найближчим часом. Ми не шкодуємо про наш вибір. Тіна — хороший музикант і чудова людина.

Особисте життя музикантів

Ми всі одружені. Маємо чудові сім’ї, які нас підтримують у всіх творчих починаннях. Рідні завжди вітають наші успіхи та радіють разом з нами.

Концерти на європейських сценах

З концертами об’їздили цілу Європу. Були у Франції, Іспанії, Італії. Колядували Ватиканській церкві Святого Петра. Також, минулого року з концертами відвідали Ізраїль, часто буваємо у сусідній Польщі з духовними та світськими програмами. Беремо участь у конкурсах і фестивалях. Стали лауреатами талант-шоу "Must Be the Music" "Tylko muzyka" у Польщі.

Враження від шоу «Голос країни»

Від "Голосу країни" тільки позитивні враження. Високий професіоналізм у знімальних і режисерських груп. Нова для нас сцена, на якій просто нереальні відчуття, цей досвід відкриває багато творчих перспектив і можливостей.

 


Опубліковано : 22.03.2018 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман