новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернопільським медійникам показали роботу компанії «Агропродсервіс»

Повідомляє Бізнес Компаньйон Тернопіль 05.02.2018 16:42

Тернопільським медійникам показали роботу компанії «Агропродсервіс»

Фото з мережі Інтернет

Сьогодні «Агропродсервіс» – сільськогосподарське підприємство із замкнутим циклом. Тобто, уся вирощена сировина переробляється на потужностях компанії. Жодної зернини не продано за кордон у вигляді сировини – лише як готова продукція. Такий підхід до організації роботи підприємства орієнтований на отримання більших прибутків, адже у продукції з'являється додана вартість, а українські товари виводять державу з кола країн, які є сировинними придатками на світовому ринку.

Нещодавно тернопільські журналісти мали чудову змогу побачити роботу компанії “Агропродсервіс“ з середини. Представникам медіа продемонстрували, як втілилась в життя ідея повного циклу сільськогосподарського виробництва – від власного насіннєвого заводу до готової продукції.

В 2004 компанія отримала статус елітгоспу. Всі сорти насіння доробляються до належних посівних кондицій на спеціалізованому заводі «Cimbria», обладнання для якого імпортованого з Королівства Данія.

27331771_2082509345099305_5415834281094116169_n

 

Ще одним предметом гордості “Агропродсервісу” є соєвий завод. 90% його обладнання – українського виробництва. Усього завод налічує 5 ліній з переробки сої, на добу він здатен переробляти до 100 тонн сировини. До речі, компанія є членом престижної асоціації “Дунайська соя”.

Введення в експлуатацію соєвого заводу було не лише вимогою часу, але й певною принциповою позицією. Донедавна таку продукцію закуповували у Польщі. Тепер же «Агропродсервіс» повністю забезпечує власні потреби у комбікормах. Тепер тут випускають соєвий жми і соєву олію. У травні минулого року 2 цистерни соєвої олії відправили до Польщі. Сьогодні держава створила для сільськогосподарських підприємств такі умови, що вони змушені продавати частину продукції за кордон. «Агропродсервіс» продає приблизно 50 відсотків. А це дає змогу отримувати валюту, яка потрібна для закупівлі тієї ж техніки і обладнання.

 Черговим етапом розвитку підприємства стало відновлення роботи “Тернопільського м’ясокомбінату”. Завод справедливо можна назвати “феніксом”, адже ще в 2014 році на його місці була руїна радянських часів. Лише за 2 роки вдалося відновити роботу підприємства з новим устаткуванням, сучасною лабораторією, а найголовніше – з молодою командою професіоналів.

 

IMG_0759

 

Сьогодні м’ясокомбінат випускає 250 найменувань продукції, що приблизно становить 200 тон. І це не межа потужності. В нинішніх умовах ринкових відносин необхідно чітко співставляти кількість виробленої продукції з тими об'ємами, які підприємство може продати. Ставку роблять на якість та асортимент, що дозволяє завойовувати все нові ринки збуту та прихильність кінцевого споживача.

Особливою популярністю серед споживачів користуються їхні тушонки, паштети і помазанки, адже вони кардинально ламають стереотип про те, що у консервах немає м’яса. Сьогодні продукцію м’ясокомбінату можна придбати у 22-ох фірмових магазинах «Студії м’яса», які знаходяться на території нашої області. З часом планують відкрити їх по всій Україні.

Підприємство має завдання у найближчі три роки увійти у п’ятірку найбільших виробників м’яса в Україні. А також, як мінімум, увійти у трійку виробників ковбасних виробів. І для цього є усі передумови, адже уся продукція заводу відповідає нормам ДСТУ та ХАССП.

imgonline-com-ua-Resize-RrE0ODxc4dvj

 

IMG_0830

 Немало коштів спрямовує "Агропродсервіс" на ремонт доріг та розвиток інфраструктури сіл, на території яких компанія має потужності. Облагороджуються місця відпочинку місцевих мешканців, оновлений бюст Кобзарю, неймовірна новорічна іллюмінація та шопка. 

 Лише в минулому році підприємство "Агропродсервіс" сплатило 130 мільйонів податків, що на 50 мільйонів більше, ніж за попередній період. Такі результати, демонструють не збільшення податкового навантаження на бізнес, а постійний розвиток, вдосконалення технологій та розширення асортименту продукції.

Крім того, розвиток компанії дає можливість створювати нові робочі місця. Вже сьогодні на підприємстві працевлаштовано 3 тисячі жителів Тернопільщини.

Головна ціль керівництва на найближчі роки – потрапити в п’ятірку найбільших виробників м’яса в Україні.


Опубліковано : 05.02.2018 16:42

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман