новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернополяни, які не платять аліменти, прибиратимуть вулиці

Повідомляє ternopoliany.te.ua 21.03.2019 15:17

Тернополяни, які не платять аліменти, прибиратимуть вулиці

Фото з мережі Інтернет

Від 120 до 240 годин суспільно корисних робіт може призначити суд особі, у якої виникла заборгованість по сплаті аліментів за останні 6 місяців.

Виконуватимуть такі роботи у Тернополі та у населених пунктах, які приєдналися до міста, інформують на сайті міської ради.

Як пояснює начальник управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак, суспільно корисні роботи – це новий вид адміністративного стягнення, що полягає у виконанні порушником оплачуваних робіт.

Перелік та види цих робіт визначила Тернопільська міська рада, яка і буде оплачувати кошти за їх виконання.

Суспільно-корисні оплачувані роботи будуть проводитись на територіях парків, скверів, площ, спортивних та дитячих майданчиків, зон відпочинку, а також на  вулично-дорожній мережі, тротуарах, алеях, кладовищах, територіях населених пунктів, що приєдналися до Тернопільської міської територіальної громади.

Види робіт: ліквідація неорганізованих (стихійних) звалищ сміття, навантаження негабаритного сміття, гілля, очистка від снігу, ожеледиці, льоду тротуарів, зупинок громадського транспорту, прибирання території дитячих та спортивних майданчиків, прибирання від хмизу та гілок об’єктів, де проводились роботи із обрізки зелених насаджень та інші.

«Складати протоколи про вчинення порушення з несплати аліментів будуть державні виконавці, які і надсилатимуть їх до суду. Нагляд за виконанням рішень суду про оплачувані суспільно корисні роботи покладено на уповноважені органи з питань пробації, – додає Тетяна Корчак. – Якщо боржник буде ухилятися від виконання суспільно корисних робіт, то його можуть арештувати на 15 діб».


Опубліковано : 21.03.2019 15:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман