новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернополянин пізнав країни Центральної Азії за 150 доларів

Повідомляє ternopoliany.te.ua 27.06.2018 00:17

Тернополянин пізнав країни Центральної Азії за 150 доларів

Фото з мережі Інтернет

Мандрівник Олег Кошла 20 червня поділився з гостями книгарні «Є» цікавими відомостями про подорож до країн Центральної Азії – Таджикистану, Киргизстану та Узбекистану, про звичаї, традиції та особливості цих держав.

 Для мандрівок за кордон потрібна велика сума грошей? Цей стереотип своїм прикладом ламає тернополянин Олег Кошла. За майже 5 років йому вдалося побувати у 49 країнах. А остання мандрівка до країн центральної Азії обійшлася тернополянину приблизно у 150 доларів.

— У дорогу я взяв зі собою 200 доларів, адже більше грошей я, на жаль, не мав при собі. Аби перестрахуватися, позичив у колеги по роботі ще 50 доларів, тому що боявся, що будуть якісь додаткові витрати чи незвичайні ситуації в дорозі. Як виявилося, зі своїх грошей я ще 50 доларів привіз додому після подорожі, тому вийшло навіть зекономити. В дорозі я не переживав, що доведеться багато грошей витратити на їжу, бо знав наперед, скільки в цих країнах коштують харчі. Переймався лишень, що можуть бути додаткові витрати на транспорт, тому що мені щоразу доводилося переїжджати на значні відстані – з Ташкенту в Алмату 860 км, з Бішкеку в Ташкент 700 з лишнім км. До того ж з конкретною вартістю перевезення ти не можеш ознайомитися наперед— поділився Олег Кошла.

Мандрівник підмітив, що всі місця, в яких побував чоловік під час подорожі по країнах Центральної Азії, йому при пали до душі, лише дещо розчарував Бішкек.

 Від Ташкенту отримав багато приємних вражень. Це величезне місто із широкими вулицями, до того ж, там турист може обрати для себе кухню на будь-який смак – європейську, японську, італійські. Щодо історичної цінності, то тут найбільше мені припав до душі Самарканд. До цього міста кожен охочий може дістатися потягом, а через мережу інтернет ви можете детальніше дізнатися, як пролягає маршрут туди. Тільки, як не дивно, коли ви вже прибуваєте на залізничний вокзал, ні розклад, ці ціна не збігається з тим, що написано в мережі— розповів мандрівнимк.

Чоловік наголосив, що хотів за кордоном побути й довше, проте через обмеження в часі йому довелося насолоджуватися країнами кочових народів лише протягом восьми днів. 


Опубліковано : 27.06.2018 00:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман