новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

ТНЕУ – серед лідерів за популярністю веб-ресурсів

Повідомляє Наш День 04.02.2018 09:52

ТНЕУ – серед лідерів за популярністю веб-ресурсів

Фото з мережі Інтернет

На веб-ресурсі uniRank опубліковано оновлений рейтинг українських закладів вищої освіти, основою для якого є популярність офіційних веб-сторінок освітніх центрів.

Тернопільський національний економічний університет вже вкотре посідає лідируючі позиції у цьому рейтингу, зайнявши 6 місце в Україні, що на 9 позицій вище, у порівнянні з минулим роком.

Актуальний і цікавий контент офіційного сайту ТНЕУ та його офіційних сторінок у соціальних мережах став підґрунтям для такої якісної позиції, що свідчить про високий рівень відвідуваності серед користувачів.

Австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи популярність понад одинадцяти тисяч ЗВО світу та 171 закладу освіти України за популярністю їх веб-ресурсів. На думку авторів рейтингу, це допомагає іноземним студентам, викладачам та науковцям дізнаватися, наскільки той чи інший освітній заклад є популярним в певній країні.

Міжнародний рейтинг «4 International Colleges & Universities» базується на алгоритмі обрахунків з чотирьох неупереджених і незалежних веб-метрик, а також містить дані трьох різних пошукових систем, зокрема Google, американської компанії «Alexa Internet» (дочірня компанія «Amazon») та британської компанії «Majestic-12». Згідно з методологією, популярність інтернет-ресурсів визначається на основі таких показників, як оцінка відвідуваності сайту, кількість посилань на сайт та значимість ресурсів, на які зроблене посилання.

Рейтинг можна переглянути за посиланням: http://www.4icu.org/ua/


Опубліковано : 04.02.2018 09:52

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман