новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Три посли в одному ТНЕУ - то не мало

Повідомляє Відділ інформації та зв'язків з громадськістю ТНЕУ 08.10.2017 17:10

Три посли в одному ТНЕУ - то не мало

Фото Відділ інформації та зв'язків з громадськістю ТНЕУ

Одним із пріоритетних напрямів роботи професорсько-викладацького колективу Тернопільського національного економічного університету є ефективна спільна робота із зарубіжними науковцями. Черговим свідченням цього стало відкриття  Міжнародного центру культури і розвитку ТНЕУ.
 
У цей день академічна спільнота університету вітала почесних гостей – Надзвичайного і Повноважного Посла Словацької Республіки в Україні пана Юрая Сівачека, Надзвичайного і Повноважного Посла Угорщини в Україні пана Ерно Кешкеня, Надзвичайного і Повноважного Посла Чеської Республіки в Україні пана Радека Матулу. 
 
 
Традиційно ректор, голова Тернопільської ОДА і Надзвичайні та Повноважні Посли посадили дерево на Алеї почесних гостей ТНЕУ, а далі перерізали символічну стрічку з нагоди відкриття Міжнародного центру культури та розвитку.
 
Після урочистої церемонії поважні гості  мали нагоду поспілкуватися зі студентським активом  університету. Молодь цікавили питання навчальних обмінів, програм двох дипломів, освіти за кордоном, виплати стипендій, можливостей стажування у вищих навчальних закладах Угорщини, Словаччини і Чехії, а також культура країн-партнерів. Гості надавали ґрунтовні відповіді на усі запитання юнаків і дівчат.
 
Надзвичайні та Повноважні Посли переглянули мистецьку виставку у холі центрального корпусу ТНЕУ «Побутова феєрія», взяли участь у студентському ярмарку, ознайомилися з виставкою книг Бібліотеки ім. Л. Каніщенка вищого навчального закладу, а також долучилися до перегляду концертної програми з нагоди відкриття Центру. Музичні вітання, у яких була представлена культура різних країн-партнерів ТНЕУ, гостям дарували творчі колективи відділу гуманітарної освіти та виховання вищого навчального закладу.


Опубліковано : 08.10.2017 17:10

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман