новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Троє дівчат із Тернопільщини змагатимуться у Чикаго на конкурсі краси

Повідомляє Тернополяни 23.05.2018 06:59

Троє дівчат із Тернопільщини змагатимуться у Чикаго на конкурсі краси

Фото з мережі Інтернет

У конкурсі краси Miss Ukraine in Chicago 2018 в США беруть участь дві чортківчанки та тернополянка. Загалом участь у конкурсі на звання найкрасивішої українки Чикаго 2018 візьме 12 дівчат.

Наталія Фижик, Тернопіль

«Я магістр за спеціальністю «Управління персоналом», а також косметолог-естетист. В університеті брала участь у конкурсі краси, де отримала номінацію «Міс артистичність», - каже дівчина.

Дівчина захоплюється поєзією, психологією та східними танцями, а ще пише вірші. У США прилетіла за вдосконаленням своїх здібностей та за новими враженнями. Наразі працює репетитором з мови, планує відкрити мовні курси, а також магазин з косметикою для професіоналів.

«Видатний письменник Чехов писав, що в людині все повинне бути прекрасне: і обличчя, і одяг, і душа, і думки... Тому конкурс «Міс Україна в Чикаго» для мене -це не тільки розкриття зовнішньої, але і внутрішньої краси».

Світлина від Miss Ukraine in Chicago 2018.

Оксана Данилишин, Чортків

— «Якщо Оксанка тиняється без діла, то вона захворіла,» -казала мама про моє дитинство. 12 років присвятила сучасним танцям, танцювальним змаганням та чемпіонатам, як нагоді втекти з уроків математики. Переконана, що розвиватися потрібно в тому, що вміємо і любимо, і чим більше спробуємо, тим більша ймовірність правильного вибору. Завжди була спраглою до знань, бо в саморозвитку знаходжу свій спокій», - каже Оксана.

Майбутнє дівчина планує пов’язати з роботою у сфері HR та маркетингу. Добровільно залежна від мистецтва у всіх його проявах. Найбільше цінує в людях щирість серця, індивідуальність та гарне почуття гумору.

«Пишаюся та мотивуюся своїми батьками. Улюблена цитата: «Життя – це короткий шанс на щастя, тому хапай його руками миттєво!» На конкурсі знайшла те, що шукала – дружбу, новий досвід та натхнення на майбутні подвиги, чи то «золоті верби». 

Олена Буряк, Чортків

Приїхавши до США, дівчина була учасницею конкурсу "Таланти української діаспори 2014", де зайняла 2 місце. Завдяки цьому конкурсу Оленка отримала пропозицію співати в одному з найкращих гуртів української діаспори-в гурті "Гармонія" . 

Також вона брала участь у проектах «Х-Фактор» та «Шоу н.1».

«Змалечку мене заворожувала творчість, а саме музика. З часом я переконалася, що це частина мого життя. Адже, змінювалось що завгодно навколо, а творчість, спів, музика були постійно поруч! Я завжди мріяла поєднати своє життя з творчістю, брала участь в різних конкурсах, заходах, фестивалях, тому вирішила навчатися на музичному профілі у ЛДМУ ім.С.Людкевича. Я переконана: щодня ми отримуємо нові 24 години, щоб стати ближчими до своєї мрії».


Опубліковано : 23.05.2018 06:59

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман