новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У Кременці каталися на санках

Повідомляє ОДА 12.07.2017 11:15

У Кременці каталися на санках

Фото з мережі Інтернет

63 спортсмени з Тернопільської та Львівської областей стали учасниками Всеукраїнських змагань із санного спорту на санкороликах серед юнаків і дівчат. Даний захід впродовж двох днів тривав у Кременці, на санній трасі навчально-спортивної бази «Колос».

Тернопілля представляли кременчани – вихованці КУТОР "ТОДЮСШ із зимових видів спорту", яких готували тренери С.Кравчук, А.Малищик, Н.Казмірук та А.Заряда.

Результати наших земляків: серед спортсменів 2002-2003 років народження Юліана Туницька посіла перше місце в одномісних санях серед дівчат, а екіпаж у складі: Назарій Кравчук, Костянтин Горін, Юліана Туницька та Наталія Хитренко, здобув перемогу у командній гонці (естафета).

Серед учасників 2004-2005 років народження Богдан Бабура завоював друге місце серед юнаків в одномісних санях, а Наталя Хитренко та Вікторія Коваль розділили 1-2 місця серед дівчат. Також у цій віковій групі екіпаж у складі: Богдан Тремблюк, Богдан Гагура, Вікторія Коваль та Єлізавета Іщук виборов срібні медалі.

Серед спортсменів 2006-2007 років народження в одномісних санях серед юнаків Максим Панчук посів перше місце, а Олександр Ломакович - третє. Також бронзовою призеркою стала у цій віковій групі Дарина Федорчук серед дівчат.

 


Опубліковано : 12.07.2017 11:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман