новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У наших сусідів жахлива залізнична аварія

Повідомляє Високий замок online 27.05.2017 15:43

У наших сусідів жахлива залізнична аварія

Фото Високий замок online

На Хмельниччині на залізничній станції Нігин локомотив зіткнувся із пасажирським поїздом, внаслідок інциденту шпиталізовано 4 дітей та 1 дорослий. Про це вранці 27 травня повідомив глава правління ПАО «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

За його словами, внаслідок зіткнення локомотива стався схід локомотива і першого вагона пасажирського поїзда № 139 сполученням «Київ — Кам'янець-Подільський».

«Жертв немає. Пасажирами були діти у кількості 104 особи. Лікарями швидкої допомоги шпиталізовано 4 дитини і 1 дорослий. За попередньою інформацією, вони зазнали забоїв», — повідомив Балчун.

Організовано вивезення пасажирів автобусами до Кам'янця-Подільського.

«На місце події для з’ясування обставин події та організації допомоги виїхала комісія у складі представників центрального апарату та регіональної філії „Південно-Західна залізниця“. Контактний телефон для інформування: +38(073)3360303», — повідомив глава УЗ.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, вантажний потяг стояв на завантажуванні вапняковим каменем, коли відбулось зіткнення із пасажирським потягом.

«Рух потягів на цій ділянці залізниці було зупинено. Попередньо встановлено, що у пасажирському потязі школярі їхали на екскурсію. Загалом травмувалося 6 осіб, з яких 3 — діти. У всіх діагностували забої різних частин тіла. Жертв немає», — повідомили у поліції.

На місці працює слідчо-оперативна група Кам’янець-Подільського відділення поліції. Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» КК України.


Опубліковано : 27.05.2017 15:43

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман