новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У приміському селі рекетири здійснили розбійний напад на маєток тернопільського підприємця

Повідомляє Бізнес Компаньйон 01.06.2018 09:17

У приміському селі рекетири здійснили розбійний напад на маєток тернопільського підприємця

Фото з мережі Інтернет

Зловмисники вночі намагалися пограбувати маєток підприємця. Однак люди несподівано вчинили опір і змусили грабіжників втікти.

Про подробиці резонансного злочину на прес-конференції повідомив начальник Управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол.
22 травня уночі в помешкання підприємця у селі Ангелівка Тернопільського району пробралося кілька осіб, вихідців з кавказького регіону. За попередніми даними, нападників було троє або четверо.

 
-Злочинці залізли через вікно. В будинку вдома були підприємець з дружиною, їхній син та мати одного з подружжя, – розповідає Олександр Богомол. Першим опір злочинцям дав сам господар. Чоловіка дуже сильно відгамселили. Побиття було досить жорстоким. Другий зловмисник пробрався в кімнату, де була жінка і напав на неї. Господиня захищалась і праскою добряче йому «віддала». Коли жінка ще крикнула, що вже повідомила поліцію і ті скоро будуть на подвір’ї, злочинці почали утікати через паркан. Господарі добре чули кавказький акцент у нападників. Особливо, коли ті щораз кричали: «Давай дєньгі!» Ми розуміємо, що це могла бути група кавказців з прив’язкою до місцевої кавказької спільноти, – каже Олександр Богомол.

 

 

Головний шериф Тернопільщини просить тернополян повідомляти поліцію про підозрілих осіб кавказької зовнішності, особливо коли вони пересуваються на авто з євробляхами.


«Злочинці добряче наслідили на місці. Всі ці докази ретельно зібрали і в поліції сподіваються, зможуть використати їх як доказову базу, коли зловмисників затримають. А це – лише питання часу», – пообіцяв Олександр Богомол.


За інформацією 20 хвилин потерпілий вів бізнес на ринку секонд-хенду на вулиці 15 квітня поблизу колишнього ресторану “Диканька”


Опубліковано : 01.06.2018 09:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман