новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У Тернополі поблизу смітників знайшли розтерзане тіло немовляти

Повідомляє te.20minut.ua 23.08.2018 10:04

У Тернополі поблизу смітників знайшли розтерзане тіло немовляти

Фото з мережі Інтернет

Тіло виявили сусідські діти. Спочатку подумали, що це понівечена лялька. Покликали дорослих, бо тільце було дуже розтерзаним. Коли старші побачили «знахідку», одразу зателефонували в поліцію.

У нас знайшли тіло немовлятка, сусідські діти знайшли на закинутому подвір’ї, біля смітників, - голос пані Оксани, нашої читачки, зривався чи то на крик, чи то на плач. Жінка була в шоці і ледь говорила. – Малесеньке, розтерзане… Навіщо його викидати? Живе народилось – залиши у пологовому. Мертве – хоч закопай. Як можна викинути свою дитину? Як???

Як вдалось з’ясувати у жінки, ледь вона трохи заспокоїлась, все сталось вчора, 22 серпня, близько 20.30 на вул. Яремчука, 25 - неподалік колишнього паспортного столу. Там біля будинків сміттєві баки.

Сусідські дітлахи грались, вилізли на кам’яний паркан і побачили тіло, - каже пані Оксана. - Вони думали, що то лялька. Підійшли трохи ближче і, кажуть, там було щось страшне. Вони полякались і покликали дорослих. Коли люди підійшли, побачили розтерзане тіло немовляти. Викликали поліцію.

Сусіди пані Оксани припускають, що тіло немовлятка, ймовірно, терзали пси.

Це такий сум, - пані Оксана не стримує сліз. – Як можна викинути своє дитя? Чи соціальна система винна, чи ми самі винні, що виховуємо наших дітей холодними і страшними людьми? Навіть якщо воно мертве народилось – то поховай, закопай врешті. Як та мама спатиме, знаючи, що тіло її дитини тягали і знівечили собаки. Як???

Як повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області, на місці працює слідчо-оперативна група. Більше офіційної інформації у поліції не надають. 

За неофіційними даними від власних джерел у правоохоронних органах, про знайдене тіло не йдеться. Йдеться, скоріш, про рештки та фрагменти тіла немовляти. І припускають, що до такого стану його довели пси.

 


Опубліковано : 23.08.2018 10:04

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман