новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У Тернополі відбулось Свято Морозива (Фото)

Повідомляє doba.te.ua 23.06.2018 11:17

У Тернополі відбулось Свято Морозива (Фото)

Фото з мережі Інтернет

17 червня у Тернополі на Театральному майдані відбулося Свято Морозива. Різноманітні майстер-класи, атракціони, сюрпризи та розваги підготували для тернополян організатори заходу.

Свято умовно розподілили на дві великі локації — розваги та майстер-класи. Їхній «арсенал» суттєво розширили: кожен зміг знайти щось цікаве для себе.

—«Свято Морозива» — проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено. Цього року Свято Морозива завітає більш ніж до 15 міст України. Головна мета цьогорічного заходу — 100 відсотків позитивних вражень. Чим зумовлено зміни формату? Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на Святі максимально комфортно. Найважливіше — це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я — це єдине ціле. Тому на Святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг. Спрощено механіку обміну та розширено соціальну складову проекту, — зазначила керівниця проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк.

Нагадаємо, що цього року формат святкування був повністю змінений. Щоб взяти участь в атракціоні або майстер-класі достатньо було просто купити морозиво на заході.

Попри дощову погоду на Свято Морозива завітали десятки маленьких тернополян, які долучилися до майстер-класів та весело провели час на атракціонах.

 


Опубліковано : 23.06.2018 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман