новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У ТНЕУ розпочав роботу «English Speaking Club» (Фото)

Повідомляє nday.te.ua 15.09.2018 10:17

У ТНЕУ розпочав роботу «English Speaking Club» (Фото)

Фото з мережі Інтернет

«English Speaking Club – all about finance» розпочав свою роботу 12 вересня.

Відомо, що англійська мова є пріоритетною серед мов міжнародного спілкування. Саме тому акцент на мовленнєву, соціокультурну змістові лінії, врахування специфіки мовного простору сприяє більш якісному освітньому процесу формування майбутнього фахівця. Отже, фахівці з високим рівнем знання мови є затребуваними. А, особливо, якщо Україна вибрала Європейський вектор якості освіти, то без цього точно ніяк.

Покращити свої знання та вдосконалити комунікативні навички можна у невимушеній та творчій атмосфері через нестандартні форми і методи занять. І таким видом удосконалення мовленнєвої і професійної практики в ТНЕУ є англомовний гурток кафедри податків та фіскальної політики, що функціонує на  факультеті фінансів.

«Засідання англомовного гуртка завжди відбувається у цікавій та змістовній формі. Сьогодні учасники мали нагоду поділитися враженнями щодо проведених канікул та обговорили те, як  удосконалювали англійську під час стажувань та навчань у літній період. Особливо цікаво було чути враження щодо перебування іноземних волонтерів AIESEC у рамках читання курсів з вивчення іноземних мов на базі Тернопільського національного економічного університету», – зазначив завідувач кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ Анатолій Луцик.

Учасник гуртка та координатор з міжнародної співпраці AIESEC в Тернополі Юлія Беліченко розповіла про свої враженнями від організації такого масштабного заходу в ТНЕУ, як курси з вивчення англійської мови, у яких мали можливість взяти участь як студенти і викладачі ТНЕУ, так і мешканці м. Тернопіль.

Учасники гуртка обговорили план роботи на 2018/2019 навчальний рік, зокрема визначили пріоритетні теми для дискусії, поставили завдання прикладного характеру та організації мовленнєвого дозвілля, також зіграли у навчальні ігри англійською мовою, що розвивають комунікативні уміння та розвивають професійні навички.

Усіх бажаючих запрошують долучитися до роботи «English Speaking Club» щосереди о 17.35 год. ауд. 1407.


Опубліковано : 15.09.2018 10:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман