новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

У Збаражі група таксистів-нелегалів тримає у страху ціле місто, вже дійшло до криміналу

Повідомляє ternopoliany.te.ua 21.02.2020 21:19

У Збаражі група таксистів-нелегалів тримає у страху ціле місто, вже дійшло до криміналу

Фото з мережі Інтернет

Збаразькі водії, які організували бізнес поза законом, диктують місцевим жителям свої правила.
 
У кращих традиціях бандитських 90-х псевдотаксисти фізично та психологічно тиснуть на звичайних водіїв та їхніх пасажирів, а інколи – навіть плюють на автомобілі й кидаються яблуками. У Збаражі «біля танка» таксисти окреслили «свою» територію, а іншим ступати на неї – зась. Звідти їздять у напрямку тернопільського «Оріону».
 
Останнім часом ганебній вседозволеності місцевої банди, схоже, немає меж. Наприкінці січня горе-таксисти гуртом накинулися на збаражчанина Олега Дзьобу. Після цього кілька місяців погрожували «замісити» хлопця. А в ніч з 18 на 19 лютого, за дивним збігом обставин, невідомі особи гострим предметом порізали шини автомобіля Олега й подряпали двері транспортного засобу.
 
Олег Дзьоба розповідає, конфлікт із таксистами-нелегалами виник давно. Вони діють за наказом свого «головного» Михайла Копитка, який їздить сірою «Шкодою».
 
– Власним автомобілем я щодня їжджу до Тернополя. Буває, що в дорозі зустрічаю когось знайомого, то пропоную його підвезти, аби в дорозі було веселіше. Нещодавно, їдучи, помітив в Збаражі «біля танка» двох знайомих. Я зупинився й запропонував хлопцям сідати зі мною. Це почули таксисти-нелегали й заявили: «Йди звідси. Ти нікого не везеш, бо це – наша територія». Я, звісно, обурився. Виник конфлікт, у результаті чоловік з сірої «Шкоди», який там «головний», дав наказ двом своїм «підлеглим» побити мене. Один із них – Андрій Кирик. Імені іншого, на жаль, не знаю. Посеред білого дня вони втроє напали на мене, але мені вдалося відборонитися. Це відбувалося на очах в жителів міста. Однак через страх ніхто з людей не кинувся допомогти, – пригадує деталі конфлікту Олег Дзьоба.
 
Після згаданого випадку таксисти, які працюють без ліцензії, ще неодноразово погрожували хлопцю й обіцяли, що дадуть про себе знати. Серйозність фраз: «тобі кінець», «машину поб’ємо» Олег Дзьоба зрозумів аж тепер, коли вранці побачив свій автомобіль пошкодженим. Факт злочину вже задокументували поліцейські. Залишається сподіватися, що бандитське свавілля у Збаражі правоохоронці нарешті зупинять.
 
zbaraj 21 02 20
 
zbaraj1 21 02 20


Опубліковано : 21.02.2020 21:19

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман