новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Унікальний освітній проект стартував у Тернопільському національному економічному університеті

Повідомляє ТНЕУ 20.04.2018 14:17

Унікальний освітній проект стартував у Тернопільському національному економічному університеті

Фото з мережі Інтернет

16 квітня 2018 р. у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету відбулося урочисте відкриття унікального освітнього проекту «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики».
 
Метою даного проекту є надати керівництву та працівникам структурних підрозділів, які відповідають за реалізацію молодіжної політики в громадах, а також молодіжним активістам, комплексні знання та навики, які допоможуть їм ефективно працювати з молоддю своїх громад у вигляді освітньої програми підвищення кваліфікації у закладі вищої освіти. Освітня програма побудована таким чином, що 50% дисциплін викладаються класичним, академічним методом, а 50% у форматі тренінгів та зустрічей з відомими особистостями.
 
Організатором проекту виступає громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з Тернопільським національним економічним університетом, Міністерством молоді та спорту України, Комітетом Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
 
З вітальним словом до учасників проекту звернулися ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, міський голова Тернополя Сергій Надал, та автор проекту, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.
 
Учасниками освітньої програми є молодь з 20-ти об’єднаних територіальних громад заходу України. Програма спрямована на підготовку фахівців, як із молодіжних лідерів, так і з працівників органів місцевого самоврядування, які володітимуть знаннями та навичками ефективної роботи з молоддю своїх громад. А від якості їх роботи залежить: чи залишиться молодь у громадах, чи будуть створені належні умови для гармонійного розвитку та самореалізації тощо.
 
Учасники програми працюватимуть у ТНЕУ упродовж чотирьох днів. Зичимо їм ефективної роботи, вагомих напрацювань і хороших вражень!


Опубліковано : 20.04.2018 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман