новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Усе для пошуку роботи на літо: залишився серпень

Повідомляє studway.com.ua 01.08.2018 08:17

Усе для пошуку роботи на літо: залишився серпень

Фото з мережі Інтернет

Добірка матеріалів для студентів: резюме, мотиваційні листи і пошук вакансій.

Робота влітку не лише допомагає не нудьгувати, а ще й збагачує університетські знання корисними практичними навичками й дозволяє підзаробити грошенят. Прагнеш знайти місце для професійного розвитку? Тобі сюди!

Складаємо резюме

Резюме – перше, на що звертають увагу роботодавці, тому до його складання слід підійти з усією відповідальністю. Які онлайн-сервіси варто використовувати, пишучи резюме? Який шрифт краще підібрати? Як написати ідеальне CV, щоб закордонна компанія просто мріяла бачити тебе у своїх стінах? Відповіді на всі ці запитання ти знайдеш у цих статтях:

workspace

 

 

Ділимося своєю мотивацією

Якщо ти досі вважаєш, що мотиваційний лист – зайва трата дорогоцінного часу, варто переглянути свої погляди. Для роботодавців гарний мотиваційний лист відіграє не менш важливу роль, ніж якісне резюме. Прояви свою креативність і доведи керівникам HR-відділів, що ти саме та людина, яку вони шукали за весь час існування їхньої компанії. А ось матеріали, які тобі в цьому допоможуть:

Використовуємо соціальні мережі

Роботодавці звертають увагу на сторінки своїх робітників у соціальних мережах. Тому, перед тим як іти на співбесіду, переконайся, що твій профайл не містить жодних матеріалів, які можуть зіграти не на твою користь. І створи вже нарешті сторінку в LinkedIn! Цим ресурсом користуються всі HR.

workspace2Корисні статті:

Шукаємо вакансії

Час переходити до основної справи, заради якої ми й підготували цю добірку: починай пошук роботи. Радо ділимося порадами й ресурсами, які допоможуть її знайти:

Протягом чотирьох років ми збирали ці корисні джерела інформації, щоб одного дня поділитися ними з тобою. Цей день нарешті настав. Скористайся такою нагодою і розпочни свою професійну кар’єру просто зараз. А ми будемо тобою пишатися.


Опубліковано : 01.08.2018 08:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман