новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

В інтернеті жорстоко зацькували першачка, який зробив селфі з Порошенком

Повідомляє tsn.ua 14.02.2019 18:17

В інтернеті жорстоко зацькували першачка, який зробив селфі з Порошенком

Фото з мережі Інтернет

За дитину вступився Ахтем Сейтаблаєв.

Що ближче до виборів, то частіше кандидати в президенти показують своє людське обличчя поруч з малечею. Чергову зворушливу історію розповіла помічниця президента Ірина Геращенко – про хлопчика з Борисполя.

"Президент уже сів в машину й кортеж мав їхати, але, мабуть, і через скло почув плач маленького хлопчиська, який голосив – ридав на всю бориспільську вулицю. Сусідське хлоп’я з годину чекало, поки президент вийде з будинку", - написала Геращенко. Але, мабуть, уже наступного дня пошкодувала про розказане, бо юзери висміяли її публікацію, а дитину закидали образами. Врешті Геращенко показує те саме селфі і просить – дитину не чіпати!

 

Що ближче до виборів, то частіше кандидати в президенти показують своє людське обличчя поруч з малечею. Чергову зворушливу історію розповіла помічниця президента Ірина Геращенко. Про хлопчика з Борисполя, який розплакався і зупинив кортеж Петра Порошенка, бо не встиг з ним сфотографуватись. ТСН зустрілася з 6-річним героєм і його 10-річним братом. 

Це Ілля, йому 10 років – школяр, який зробив селфі з президентом, але він не плакав. Із ним і батьками ТСН зустрічається на подвір’ї ліцею. Хлопчик згадує, як у вихідні вони гостювали у друзів: "І побачили, як до сусіднього дому під’їхала машина з мужиками. Ми подумали, що там буде щось цікаве, і лишилися подивитися на це. Потім почали під’їжджати чорні машини, і потім під’їхав і сам президент". Ілля каже, що сам підійшов до Порошенка. "Я його впізнав. Коли я спитав, чи можна селфі зробити – він сказав мені: добре. І я подумав, що це прикольно, це знак якийсь. Там ще виявилися актори з фільма "Кіборги", і я теж з ними зробив селфі", - розповів хлопчик.


Той, хто плакав, бо не встиг сфотографуватися – молодший брат Іллі, першокласник Тимофій. "Тимофій виходить весь заплаканий і мама каже: біжіть, давайте, ще не пізно сфоткатися. Ми біжимо, тут бачимо якийсь охоронець каже: з президентом хочете сфоткатися? Я сказав: так. Він кричить: Петро Олексійович, з вами хочуть сфотографуватися", - каже хлопець. Він так поспішав до президента, що впав просто на руки Ірині Геращенко: "Впіймала, коли туди біг, я аж ногу сюди, вона спіймала, бо я ледь не впав".

Фото таки зробили, але батьки стривожені, що синів поливають брудом у мережі. "Почали дорослі тітки й дядьки ображати за якісь селфі. Як батько скажу коротко: вибори минуть, а люди – залишайтеся людьми і все", - нагадує тато. Родину підтримує й актор Ахтем Сейтаблаєв, в гості до якого і заїхав президент. "Коли від’їжджав кортеж президента, ці хлопчики бігали. Ну, мабуть, вони зрозуміли, хто саме їде. Ніякого піару тут немає. Я це кажу відповідально. Мені 46 років. У мене четверо дітей. Мені боляче. Тому що цей хлопець з такою гордістю виклав це фото, що він має селфі з президентом – що він потрапив під такий шквал узагалі дорослих людей, які не можуть відрізнити одне від одного", - наголосив Сейтаблаєв.

Реакція публіки частково зрозуміла, бо що ближче до виборів, то частіше політики та діти з’являються поруч. Влітку Ляшко одягнув цілий клас у свої футболки. Напередодні нового року Порошенко з дружиною сфотографувалися з дітьми у супермаркеті. А нещодавно президент знявся і з хлопцями, які на сільському озері грали в хокей палицями, після чого купив їм справжні ключки. Полюбляє обійми з дітьми і Тимошенко. Політтехнологи не приховують, що спілкування з дітьми – це елемент передвиборчої кампанії, бо це дає ефект людяності, що дозволяє нівелювати негативний імідж того чи іншого політика. 


Опубліковано : 14.02.2019 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман