новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

В школі на Тернопільщині з дітьми спілкуватимуться англійською

Повідомляє Голос України 16.03.2018 08:46

В школі на Тернопільщині з дітьми спілкуватимуться англійською

Фото з мережі Інтернет

За сприяння Міністерства освіти і науки України та Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив Білобожницька ЗОШ І--ІІІ ступенів, що в Чортківському районі, долучилася до програми GoCampAfterSchool. Головне завдання цього проекту -- поглиблення знань учнів з англійської мови та подолання різнопланових бар'єрів у процесі спілкування.

Реалізовуючи цю програму, до Білобожниці приїхала волонтер із Румунії Елена-Руксандра Сенюк. Вона спілкуватиметься з дітьми англійською, братиме участь у позаурочних заходах, бесідах на найрізноманітніші актуальні теми.

На організованій у школі прес-конференції з нагоди старту програми Елена розповіла про себе, родину, захоплення, культуру та традиції Румунії. Аби познайомити гостю зі школою й місцевими традиціями, учні підготували тематичну презентацію.

"Елена-Руксандра зустрічається з нашими школярами під час занять, на перервах. Старшокласники, наприклад, нещодавно опрацьовували з нею  екологічні теми. Разом з Еленою вирішували завдання на тему "Якби я був мером села, що б я зробив для покращення екологічних умов". Також за ці кілька днів волонтерка встигла попрацювати  базі початкової школи. Молодші школярі вправлялись у вимові вивчених та нових слів з англійської, брали участь у розвивальних іграх, виконували лексичні вправи з елементами рухів. Діти спілкувалися з англомовним носієм у невимушеній атмосфері, а це спонукає наших вихованців до позитивного мислення та діяльності", -- розповіла директор Білобожницької ЗОШ I--III ступенів Лідія Лесик.

Перебуватиме волонтер програми GoCampAfterSchool у Білобожниці впродовж трьох тижнів.

Надія МИКОЛАЙЧУК


Опубліковано : 16.03.2018 08:46

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман