новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

В українських вишах з’являться підприємницькі клуби для студентів

Повідомляє studway.com.ua 03.09.2018 18:17

В українських вишах з’являться підприємницькі клуби для студентів

Фото з мережі Інтернет

Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України запускаютьпідприємницькі клуби для студентів в університетах.

Ініціатива розвиватиме підприємницьку культуру та мислення у студентів, стимулюватиме стартап-рух серед молоді та перетворить створення стартапів в університетах на тренд.

Організатори переконані, що про підприємництво неможливо розповідати в теорії, тому до створення клубів залучатимуть підприємців, які стануть менторами й консультантами. Студенти зустрічатимуться з ними, обговорюватимуть нові ідеї та проекти, а також дивитимуться тематичні фільми та відео-лекції.

Клубом керуватиме місцева команда вишу або факультету. Група студентів-волонтерів та координатор від університету забезпечуватимуть роботу та всі активності клубу: запрошуватимуть спікерів, складатимуть графік роботи тощо.

Щоб відкрити підприємницький клуб в університеті, представники вишу мають заповнити заявку, а також виділити приміщення, де студенти зможуть збиратися і влаштовувати просвітницькі заходи та забезпечити їм комфортну роботу.

Аби залучити якомога більше студентів до клубу, університети можуть задіяти різноманітні види заохочення. Наприклад, зараховувати студентам організацію заходів клубу чи роботу над стартапом як виробничу практику.

МОН і YEP надаватимуть методологічну й організаційну підтримку клубам, проводитимуть тренінги для місцевих команд та їх координаторів, а також заохочуватимуть найактивніші клуби.


Опубліковано : 03.09.2018 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман