новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

В Заліщиках подбали про дітей з особливими потребами

Повідомляє ТерМедіа 18.01.2018 16:53

В Заліщиках подбали про дітей з особливими потребами

Фото з мережі Інтернет

Для колективу Заліщицького обласного комунального дитячого санаторію рік, що минув, був щедрим на подарунки. Влітку тут придбали дві нові гідро-та аеромасажні ванни. Нещодавно, завдяки благодійній спонсорській допомозі, у санаторії з’явилося і нове масажне ліжко із сухим витяжінням «Нуга бест 5000». Ліжко являє собою низькочастотний комбінований стимулятор, який поєднує в собі різні методи впливу на організм, дозволяє проводити заходи ефективного лікування  та профілактики різних захворювань опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, трофічних порушеннях нейрогенного характеру, нервової перевтоми та стресів, радикулітів і болю у спині. Такий подарунок лікувальному закладові зробили керівник підприємства «Журавушка» Віктор Семенко та приватний підприємець Андрій Смелянець.

Головний лікар санаторію Петро Буринюк також щиро вдячний за турботу про хворих діток і щедру допомогу підприємцеві Олександру Реві. Слова подяки висловлює також новим друзям, які з’явилися минулого року. Зокрема пані Наталії Софій, директорці всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та пані Марині Ворон, координаторці проекту міжнародного фонду Чарльза Стюарта Мотта, які забезпечили учителів та психологів санаторію новою літературою – сучасними методичними розробками з інклюзивного навчання  дітей з особливими освітніми потребами, що лікуються в закладі.

Щороку у Заліщицькому обласному комунальному дитячому санаторії поправляють своє здоров’я  від 1100 до 1200  діток із проблемами ревмокардіології,  неврології, пульмонології та ортопедії.


Опубліковано : 18.01.2018 16:53

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман