новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Вб'ю всіх, спалю квартиру! Власник кафе облив дівчину помиями та побив (Відео)

Повідомляє rbc.ua 10.06.2019 19:17

Вб'ю всіх, спалю квартиру! Власник кафе облив дівчину помиями та побив (Відео)

Фото з мережі Інтернет

У Миколаєві хазяїн кафе тероризує мешканців будинку.

У Миколаєві власник кафе напав на дівчину і побив за прохання не виливати помиї та фекалії відрами прямо на вулицю біля будинку, в якому знаходиться цей заклад. На місце інциденту приїжджала опергрупа поліції, неадеквата затримали.Про це повідомляє місцеве видання "Новини-N".

Постраждала Марія розповіла, що чоловік на її зауваження відреагував вкрай агресивно, кидався з кулаками і розмахував ногами, брутально лаявся. Після цього вона викликала правоохоронців, а сама чекала на їх приїзд біля будівлі по вулиці Спаська 43/3, взявши електрошокер для самозахисту. У цьому будинку вона і проживає.

За її словами, господар кафе, яке розташоване на першому поверсі, орендує також і підвал, який затопило після прориву каналізації 8 червня. Власники кафе виносили відрами помиї і виливали прямо на асфальт і на газон прямо на вулиці. Коли дівчина стала обурюватися, человік облив її фекаліями і вдарив порожнім відром.

В цей час на місце конфлікту вийшли інші мешканці будинку, одна з яких застосувала проти "ресторатора" газовий балончик.

Поки не приїхала поліція, чоловік став погрожувати присутнім фізичною розправою. Як розповіла Марія, він обіцяв убити і її, і всіх сусідів, і спалити квартиру потерпілої. Одній жінці стало погано.

Вб'ю всіх, спалю квартиру! У Миколаєві власник кафе облив дівчину помиями та побив (відео)

Фото: novosti-n.org

Тепер дівчина змушена жити у батьків, оскільки боїться повертатися додому.

"Всі жителі хочуть, щоб вони звідти з'їхали. Тут люди живуть десятиліттями, і ніколи не було жодних конфліктів з орендарями. Спочатку вони 2 роки мучили сусідку, яка живе над ними, то знесли несучу стіну, від чого у неї пішли тріщини по стіні в квартирі, то незаконну конструкцію перед її вікнами встановили, тепер вони дісталися до інших сусідів", - розповіла Марія.

Зазначимо, що на власників кафе мешканці будинку писали скарги і в поліцію, і в міськраду, і в адміністрацію Центрального району, однак реакції за два роки немає ніякої.

Відео: YouTube / Новини-N


Опубліковано : 10.06.2019 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман