новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Вчинок тернополянина «підкорив» Інтернет (Відео)

Повідомляє Доба 23.03.2018 11:17

Вчинок тернополянина «підкорив» Інтернет (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Тернополянин Костянтин Валігура освідчився своїй дівчині Діані Парфутко одразу після спільного виступу перед публікою у Хмельницькому. Пара познайомилась на танцювальній вечірці у Бункермузі. Костянтин каже, що хвилювався, оскільки не знав, чи оцінить дівчина його ідею. Проте, результат перевершив усі сподівання.

Історія знайомства

Познайомилися ми на одній із танцювальних вечірок в Бункермузі. Я там був тренером. Запросив Діану танцювати. Думав вона вчитися прийшла. Але бачату затанцювала зі мною ідеально. Це мене дуже сильно підкорило, як тренера. А ще плюс Діана дуже красива і я одразу, як це кажуть «кинув на неї оком». Після цього між нами не було ніяких стосунків десь протягом трьох місяців.

Пройшов час і мене запросили на один захід, як спікера. І от стою я на сцені,  дивлюся в залі сидить та сама дівчина. Ми привіталися, але часу на балачки не мали. Пізніше я знайшов її в соціальних мережах. І зрозумів, що вона моя ідеальна. У нас багато спільного. Ми любимо йогу, танцюємо та обоє вегетаріанці.

Я їй написав, так і почався наш роман. Ми вже півтора роки разом.

День освідчення

Освідчитись я був готовий давно. Ми разом брали участь у тренінгах по лідерській програмі в Хмельницьку. Після тренінгів зазвичай є такі собі випускні. Ми танцювали свій шоу номер для гостів. Танець називається ЗУК, зараз дуже популярний. Діана знала, що виступ має тривати 3 хвилини і все. Закінчуємо танець, я показую Діані, щоб вона залишилася чекати на сцені. Ніхто не знав, що має бути освічення.

Я збігаю зі сцени друзі вдягають мені піджак, дають квіти, обручку. Я повертаюся і стаю перед Діаною на коліно. Це все тривало секунд 10-ть, напевно. Всі думали, що це буде просто танець, а вийшло ще й освідчення.

Я хвилювався, але був впевнений, що вона скаже «так». Адреналін заскалював. Люди, які були в ресторані зробили нам дуже круту підтримку. Це було не очікувано. Вони почали нас обнімати та робити серця руками. Комусь з людей прийшла ідея взяти нас двох на руки. Це мене вразило.


Опубліковано : 23.03.2018 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман