новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Виклик старості: 80-річна спортсменка зайняла призове місце на національних змаганнях з гімнастики

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 08.08.2019 18:17

Виклик старості: 80-річна спортсменка зайняла призове місце на національних змаганнях з гімнастики

Фото з мережі Інтернет

Бабуся почала займатися гімнастикою, коли їй виповнилося 76 років, і вже за 4 роки посіла друге місце на чемпіонаті Великобританії зі спортивної гімнастики серед дорослих старше 45 років.

Англійка Марджорі Скоулз стрибає, перекидається і балансує на одній нозі всупереч солідному віку, передають Патріоти України з посиланням на Metro.

Хоча вчитися і виходити із зони комфорту у віці 80 років - складне завдання, Марджорі Скоулз вважає, що важливо бути сміливою.

"Я б сказала, що боятися не варто. Потрібно мати позитивний настрій. Візьміть бика за роги і спробуйте, - радить спортсменка. - Якщо не відчуєте свої сили, ви ніколи не дізнаєтеся, що можете бути перспективною гімнасткою. І це найкраще, що я зробила за довгий час! "

Марджорі щиро вірить в те, що літнім людям життєво необхідно підтримувати здоров'я тіла і розуму. "Дуже легко нічого не робити. Але від активності ви отримуєте набагато більшу вигоду, - каже вона. - На початку може бути важко, але як тільки ви докладете зусиль, відразу ж здивуєтеся, наскільки краще себе почуваєте. Це зміцнить ваш дух, додасть впевненості, ви станете більш рухливими і отримаєте мету в житті. Ви будете почувати себе набагато краще фізично і морально».

Отримати на національних змаганнях срібну медаль - величезне досягнення для кожного, але для 80-річної бабусі Марджорі це стало неймовірною пригодою.

"Можливість виконувати вправи перед такою великою аудиторією - чудовий досвід. Це підвищило мою самооцінку і подарувало відчуття благополуччя. Насправді це було просто фантастично!» - радіє вона.

Тому наступного разу, коли втома і невпевненість завадять вам вийти на прогулянку, зайнятися спортом або спробувати нове хобі, згадайте про Марджорі.

Вона обов'язково вас надихне!


Опубліковано : 08.08.2019 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман