новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Як підкорити жіноче серце?

Повідомляє ya-student.com.ua 29.08.2018 13:21

Як підкорити жіноче серце?

Фото з мережі Інтернет

Прекрасна половина людства завжди очікує незвичайних подарунків, а сильна стать задається нелегким питанням: як здивувати свою другу половинку. Тож пропонуємо рейтинг подарунків, що допоможуть підкорити жіночі серця.

Номером один у нашому списку, звісно ж, будуть квіти – подарунок, який нікого не залишить байдужим. Це можливість подарувати своїй обраниці справжній символ весни. У наш час зробити це простіше простого: замов доставку, додавши ніжну записку, або піднеси квіти особисто, сказавши найтепліші слова з нагоди свята. Тюльпани, ромашки чи класичні троянди – це вже на твій розсуд і гаманець. Однак не забудь і про вподобання коханої.

Далі в рейтингу – квиток у театр, на концерт улюбленого гурту або ж відвідування виставки. Тобто організація цікавого дозвілля. Пережиті почуття від якоїсь яскравої події назавжди залишаться в пам’яті твоєї другої половинки.

Третя сходинка відведена для подарунків-емоцій. Ідеться про дарування сертифіката на одну або декілька послуг. Вибір настільки великий, що просто губишся: і прогулянка верхи на коні, і антистресовий масаж протягом цілої години, і навіть політ в аеротрубі. І це далеко не повний перелік! Тому, якщо ти впевнений, що твоя дівчина буде в захваті від чогось подібного, хутчіш на простори Інтернету – вивчати каталог запропонованих вражень.

Подарунок на всі часи і для будь-якого віку – книга. На книжкових полицях таке різноманіття, що, без перебільшення, захоплює подих. І для кожного знайдеться щось своє: починаючи з класики Федора Достоєвського й закінчуючи фантастикою Стівена Кінга. Якщо обираєш саме цей варіант, скоріш вирушай аналізувати асортимент книгарень.

А якщо ти, все ж, натура романтична й коштів у тебе не так багато, то просто... фантазуй! Влаштуй прогулянку в місці, яке є для тебе особливим, про яке мало кому відомо. Чи попроси допомоги у друзів, і разом виконайте танець або романтичну пісню. Також можна приготувати десерт власноруч. Буде це пишний «Наполеон» чи маленьке тістечко з яскраво-червоною вишенькою – не так важливо, головне – їй обов`язково сподобається. Чоловік на кухні – така приємна картина для жіночого ока.

Та який із запропонованих варіантів ти б не обрав, дівчата ніколи не забувають усіх теплих слів і міцних обіймів, які їм дарують. Якщо у словах і вчинках є щирість – дівчина обов’язково це оцінить. Мабуть, у цьому й полягає секрет підкорення жіночого серця.


Опубліковано : 29.08.2018 13:21

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман