новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Як розважити себе на лекції

Повідомляє ya-student.com.ua 08.11.2018 15:17

Як розважити себе на лекції

Фото з мережі Інтернет

Навчання – це, звісно, чудово, але іноді хочеться й повеселитися. Ми вирішили розкрити вам кілька невигадливих способів розважити себе і оточуючих під час якоїсь нудної пари.

№ 1. «Можна вийти?»

Піднімаєте руку зі словами: «Можна вийти?» Потім, отримавши позитивну відповідь, не кваплячись збираєте ВСІ свої речі та йдете разом з ними. Назавжди.

№ 2. «Не дає»

Знову ж таки, піднімаєте руку і чекаєте запитання «Так? Що ви хотіли?». Тут же корчите скривджену міну і високим, противним голосом кричите: «А мені Вася ручку не дає-є-є-є-є!!! Скажіть йому!» Після цього слід заплакати і втекти з аудиторії.

№ 3. «Мухолов»

Згортаєте зошит у трубочку і починаєте вбивати нею уявних мух на собі, на парті та стінах, на головах одногрупників. Після фрази викладача «Шановний студенте, заспокойтеся!», потрібно пронизливо закричати і з силою кинути зошит на підлогу. Потім підійти до викладача, взяти його за грудки і заволати йому в обличчя: «Му-у-у-у-хи!!!» Після цього сісти за парту і зробити вигляд, ніби нічого не було.

№ 4. «Гамлет»

Бажано використовувати цей спосіб на лекції з анатомії, тобто вам потрібен скелет людини. Потрібно вийти на прохання викладача до дошки, щоб розповісти назви кісток. Підійшовши ж до скелету, треба різким рухом зірвати з нього череп, покласти його на долоню правої руки і вибухнути монологом: «Бідний Йорик! – Я знав його, Гораціо. Це була безмежно дотепна людина».

№ 5. «Бомба»

Домашня заготовка: пакет, в ньому картонна коробка, в ній будильник. Посеред лекції потрібно дістати з-під парти пакет, сказавши: «Хтось пакет залишив...» Потім прислухатися і сказати: «О, там щось цокає...», трохи подумати і полізти в пакет зі словами «Там точно щось цікаве!». Якщо викладач не дурний, він закричить: «Не лізь туди, там може бути бомба!» А ви скажете: «Ооо, бомба! Як цікаво!» І продовжуйте копирсатися в пакеті. Тоді викладач обов'язково зробить що-небудь неадекватне, і ви, спокійно сказавши «Та не потрібна вона мені! Забирайте!», кинете пакет у викладача.

№ 6. «Ін зе джангл»

Сидячи на першій парті, починайте тихо мукати, потім все голосніше і голосніше. Коли викладач почне хвилюватися, потрібно голосно заспівати пісню «Ін зе джангл, зе лаінз джангл, кінг лаін сліп туна-а-айт!». Далі треба застрибнути на викладацький стіл і почати танцювати щось на зразок чечітки, наспівуючи: «Овім-муве, овім-муве, овім-муве, овім-муве...» Потім сісти в позу лотоса, покласти руки на коліна і не відповідати на зовнішні подразники до кінця пари.

№7. «Втеча»

Виконуйте домашні завдання іноземними мовами. Якщо це математика або економіка – спробуйте римські цифри. А перед початком заліку ввірвіться в аудиторію з божевільними очима, підійдіть до викладача і шепніть, задихаючись, йому на вухо: «Вони мене знайшли!!! Мені потрібно терміново покинути країну...» – і одразу ж тікайте.

№ 8. «Кактус»

Принесіть із собою на лекцію маленький кактус. Підніміть руку, і коли вас запитають, що ви хочете сказати, скажіть, що в кактуса є запитання. Подивіться на нього в очікуванні. Зніяковівши, вибачтеся, попросивши продовжити лекцію. Робіть це щодня, а по закінченні пари починайте голосно кричати на кактус: «Я не можу повірити, що ти знову мене підставив!!!»


Опубліковано : 08.11.2018 15:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман