новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

«Завод продати можна, батьківщину - ніколи»: Зеленський розповів, що буде з «95-м кварталом», якщо він стане президентом

Повідомляє patrioty.org.ua 22.10.2018 11:17

«Завод продати можна, батьківщину - ніколи»: Зеленський розповів, що буде з «95-м кварталом», якщо він стане президентом

Фото з мережі Інтернет

У столичному палаці "Україна" відбулися традиційні осінні записи нових програм "Вечірнього кварталу".

Концерт стартував з політичного номера, який був заснований на сюжеті "Таємної вечері". Актор Юрій Крапов в образі президента Петра Порошенка намагався вирахувати, хто з його колег і політичних соратників може його зрадити.

У своєму монолозі Володимир Зеленський вирішив публічно перерахувати всі плюси і мінуси свого можливого президентства: "Мене постійно запитують: якщо раптом я стану президентом, чи продам "Квартал"? Ні! Поясню. Ось діючий президент назвав свою фабрику в честь себе. А ми свою команду - на честь місця, де народилися і виросли. І мені здається, завод продати можна, а батьківщину - ніколи!".

Представник авторського цеху студії Валерій Жидков теж присвятив свій виступ майбутнім президентським виборам і поміркував, як зробити так, щоб главою держави стала дійсно гідна особистість. А ще він розповів про вікове обмеження для всіх кандидатів у президенти. "Мені здається, маразм набагато небезпечніший, ніж молодість", - зазначив Жидков.

Найзлободеннішим номером, мабуть, можна назвати пародію на інтерв'ю "туристів з Солсбері", а точніше кадри розмови офіцерів ГРУ Петрова і Боширова (Євген Кошовий і Степан Казанін) з російською журналісткою Симоньян (Олена Кравець). Також скандальним вийшов номер, де хлопці вперше розкривають всю правду про олігархів у нашій країні і про те, які ЗМІ їм підконтрольні.

Але не тільки про політику жартували актори "Кварталу". Були номери-пародії на популярні телешоу. Так, в одному з них Зеленський знову повернувся на паркет, але в образі шоумена і ресторатора Миколи Тищенка. Йдеться про проект "Танці з зірками". У кінці номера на сцені несподівано з'явився один з колишніх учасників проекту, відомий мандрівник і ведучий Дмитро Комаров, який днями повернувся з Бразилії.

У фіналі хлопці виконали зворушливу пісню на мотив хіта Кузьми Скрябіна та Ірини Білик "Мовчати", натякаючи на наявність цензури в нашій країні, і оду "Розставання з владою", перефразовуючи всім відомий вірш, що починається рядками "З коханими не розлучайтеся...".

У другий день відбувся концерт на біс, в якому актори виконали свої найкращі номери, і знову зірвали овації. А 18 жовтня в "Україні" пройшов третій і заключний "Вечірній квартал". Нагадаємо, телевізійні версії концерту можна буде побачити 27 жовтня і 3 листопада о 21:15 у ефірі каналу "1+1".


Опубліковано : 22.10.2018 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман