новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Знову торт: дитину із притулку не пригостили на випускному

Повідомляє volynua.com 25.05.2019 20:17

Знову торт: дитину із притулку не пригостили на випускному

Фото з мережі Інтернет

У Кам'янському Дніпропетровської області на випускному молодшої школи №19 дитині з притулку не дали солодощів через те, що її рідні не здали гроші.

"Дівчинка так готувалася, вдягла гарну сукню, в притулку їй накрутили волосся і вона красива прийшла на свято. Після урочистої частини її так само "урочисто" попросили піти, бо мама не здала гроші, і солодкого столу для неї не буде... Так, там така мама... Але у дитини є бабуся, і вона могла б здати необхідну суму, але ніхто не попередив ні бабусю, ні притулок, яка сума потрібна..."- написала у групі у Facebook "Батьки SOS" Катерина Панасенко.

У дописі вона зазначила, що дівчинка вже рік перебуває у Центрі реабілітації в очікуванні своєї подальшої долі. Суд розглядає справу про позбавлення її матері прав на дітей. За словами Панасенко дитина з гідністю залишила урочистості.

"Ця дівчинка менша за всіх зростом і вагою у класі, вона їсть, як мишка. Вона не з'їла б ваш торт, їй досить було б кілька цукерок і склянку лимонаду... Вона просто хотіла бути з однокласниками в цей день... Люди, ви люди? Я не кажу вже про педагога, яка була присутня при цьому... Мала сильна, вона звикла до труднощів і страждань в її маленькому житті — вона не плакала, вона просто мовчки пішла. По дорозі з нею працював психолог притулку", — розповіла вона.

Відомо, що дівчинка представляла школу і свій клас на конкурсі краси і талантів "Міс Аліса" і стала однією з переможниць. Користувачі мереж обурені ситуацією.


Опубліковано : 25.05.2019 20:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман