новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї

Повідомляє ТерМедіа 03.10.2019 12:17

5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї

Фото з мережі Інтернет

Молодий шлюб – це не тільки про бурхливе сексуальне життя, звикання до нових регалій ( “чоловік” і “дружина”, а не “хлопець” і “дівчина”) і звикання до турботливих батьків свого партнера, а й про сварки, які можуть змусити молодят задуматися про те, чи не поспішили вони з весіллям.

Але сварки – це неминуче, хоч як мене намагалися переконати тебе щасливі парочки. Ми лаємося не тільки через необґрунтовані ревнощі, брудний посуд або невдалий фільм, обраний партнером, але і через більш глобальні речі.

Редакція tochka.net визначила 5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї. Щоб ти передчасно не думала, що вашому шлюбу кінець.

1. Гроші

Не важливо як ви розподіляли витрати, поки були в стосунках. Зараз ви – сім’я, а сімейний бюджет не передбачає тільки одного спільного конвертика на відпустку. З’являються нові фінансові питання і труднощі, які не багато хто з нас може обговорити з партнером на наступний день після весілля. Це потрібно виправляти і чим раніше – тим ефективніше.

2. Сім’я партнера

Всі великі свята, як правило, вважаються сімейними. Лише деякі можуть швидко попрощатися зі своєю сім’єю і виїхати на Різдво до батьків партнера. Пощастить, якщо ваші родини живуть в одному місті і не проти розділити один з одним це свято, але якщо ні – сварок не уникнути.

3. Справи по дому

Що б ви не пообіцяли один одному перед тим, як сказали “так” в РАГСі – у вас точно буде декілька сварок через роботу по дому. Просто видихніть і змиріться з брудним посудом в особливо важкі робочі дні. А на вихідних прибирайте разом. Багато психологів вважають, що робота по дому зближує пари.

4. Вплив сторонніх

Добре, якщо ви з чоловіком довіряєте батькам і друзям, але дуже погано, якщо вони починають роздавати слушні поради. Пам’ятай, що поради твоїх подруг можуть стати приводом сварки вдома і менше обговорюй труднощі з ким-небудь, крім партнера.

5. Особистий простір

Ще одна постійна причина сварок, яку просто уникнути з допомогою нехитрого прийому – смирення. Ми нічого не маємо проти того, щоб ви проводили весь вільний час разом, але наполягаємо на тому, щоб пари вчилися поважати особистий простір і кордони. Навіть якщо цей особистий простір іноді обмежується зачиненими дверима в кухню.


Опубліковано : 03.10.2019 12:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман