новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

5 YouTube-каналів для домашніх тренувань

Повідомляє studway.com.ua 17.03.2020 22:30

5 YouTube-каналів для домашніх тренувань

Фото з мережі Інтернет

 

Сидіти вдома – не означає проводити дванадцять годин у ліжку чи за робочим столом. Рекомендуємо тобі розминати свої кісточки хоча б раз на день. Для цього ми створили добірку YouTube-каналів з тренуваннями на будь-який смак (навіть для дуже лінивих).

Ти зможеш виконати всі вправи вдома без додаткового обладнання. Там, де потрібен килимок для йоги, вигадай щось із рушника чи пледа. Будь здоровий(-а)!

Yoga with Adriene

Авторка каналу поставила собі за мету безкоштовно навчити йоги стільки людей, скільки зможе. Вона розробила заняття різного рівня складності та тривалості. Кожен знайде щось для себе. Для початківців підійде добірка «Yoga for Beginners». Для тих, хто готовий спітніти – «Yoga for Weight Loss». Для всіх, хто цілий день сидить за ноутом, зокрема фрілансерів та офісних працівників – «Yoga for Neck Tension» та «Yoga for Hands, Fingers, Wrists». Для тих, у кого немає часу – «Under 10 Minute Yoga Practices». Крім цього, на каналі є відео про йогу перед сном і зранку, 30-денний курс, вправи, що допоможуть подолати стрес та багато іншого.

 

POPSUGAR Fitness

Цей канал для тебе, якщо мрієш про червоні доріжки. Бо на ньому ти знайдеш заняття від тренерів голлівудських зірок. Вибір досить великий, можеш обирати інтенсивність і тривалість тренування. Автори пропонують: пілатес у добірці «Pilates Workout», танцювальні вправи у «Dance FitSugar», короткі «15-Minute Workouts», ще коротші «5-Minute Workouts», інтенсивні «Cardio Workouts», вправи для початківців «Beginner’s Workout» та навіть трохи бойових мистецтв у «Boxing and Kickboxing Workouts». Заходь на канал і шукай щось своє.

AskDoctorJo

Джо – сертифікована фізіотерапевтка. У себе на каналі вона розповідає, які вправи виконувати, щоб зміцнити своє здоров’я. Якщо у тебе сидяча робота або ж, навпаки, ти постійно на ногах, бо працюєш у сфері послуг, то це саме для тебе. Від болю в спині – «Back Pain Exercises & Stretches», від болю в ногах і колінах – «Knee & Leg Pain Exercises & Stretches», вправи для зап’ясть і рук – «Wrist & Arm Pain Exercises & Stretches», стретчинг – «Real Time Stretches & Exercises».

Walk at Home by Leslie Sansone

Воркауту від Леслі Сансоне вже понад тридцять років. Пишуть, що він є бестселером у Сполучених Штатах. Це, звісно, не модний кросфіт, але раптом комусь підійде. Як можна було здогадатись із назви, Леслі комбінує ходьбу на місці із вправами. Як і на інших каналах, цей має добірки занять за тривалістю: «15 Minute Workouts», «45 Minute Workouts». Якщо хочеш, можеш пройти одну милю з «1 Mile Workouts». Ще на каналі є вправи для пресу «Ab Workouts».

FitnessBlender

Це канал, що створила подружня пара Деніел і Келлі. Вони пропонують понад 600 воркаутів і діляться лайфхаками зі здорового харчування. Ти можеш відстежувати свій прогрес за допомогою трекера у них на сайті. Тренуй прес з «Abs Workouts – At Home Ab Workout Videos» або роби інтенсивні тренування «HIIT Workout Videos – High Intensity Interval Training».

Сподіваємось, що якийсь із цих каналів (або й усі одразу) допоможе тобі краще провести час удома. Бо в здоровому тілі – здоровий дух. Тримай ще кілька бонусів від «Студвей»:


Опубліковано : 17.03.2020 22:30

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман