новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Батьки вигнали з дому двох дочок: діти звернулися в поліцію

Повідомляє styler.rbc.ua 20.06.2020 11:39

Батьки вигнали з дому двох дочок: діти звернулися в поліцію

Фото з мережі Інтернет

Дві дівчинки опинилися на вулиці і попросили допомоги у поліції.

У Херсоні батьки вигнали з дому двох дочок. Одна з дівчат звернулася в поліцію і поскаржилася на те, що батько знущався з дітей та принижував їх.

Інцидент стався в Шуменському мікрорайоні міста Херсон. У поліцію звернулася 13-річна дівчинка розповіла, що батько постійно її ображає і вигнав з дому. Як повідомили в пресслужбі Головного управління поліції в Херсонській області, за вказаною адресою виїхали співробітники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства.

"Поліцейські поспілкувалися з 13-річною та 18-річною сестрами, яких ображав і вигнав з дому рідний батько. Дівчата пояснили, що батько пиячить, постійно кричить на них, принижує, а тепер вигнав з дому. Мати дівчаток в конфлікт не втручалася, а була на його боці", - повідомили в поліції.

Як пояснили батьки співробітникам правоохоронних органів, вони вигнали з будинку своїх дочок за те, що вони погано поводяться і не слухаються.

"За словами чоловіка, дочки його не слухають, гуляють допізна, а також нібито крадуть у них гроші. Чоловік поводився агресивно, викинув речі дітей із дому і сказав, що відмовляється від них і не хоче більше бачити. Відносно чоловіка співробітники поліції склали адміністративний протокол за домашнє насильство та за неналежне виконання обов'язків по вихованню дітей", - додали в поліції.

18-річну дівчину на цей момент помістили в Кризовий центр для постраждалих в результаті домашнього насильства, а її 13-річну сестру поки відправили у лікарню. Після всіх відповідних перевірок, служба у справах дітей буде вирішувати, де дівчинка буде жити надалі.


Опубліковано : 20.06.2020 11:39

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман