новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Історії людей, які взяли собаку з притулку

Повідомляє studway.com.ua 11.02.2020 19:17

Історії людей, які взяли собаку з притулку

Фото з мережі Інтернет

Ще з дитинства мрієш про собаку? Пригадуєш, як у шкільні роки приводив(-ла) додому безпритульних тварин і запитував(-ла) у мами: «Можна ми його залишимо собі?». А у відповідь завжди отримував(-ла) категоричне «ні». Зараз ти навчаєшся в університеті і живеш окремо від батьків.

Плануєш скоро переїхати з гуртожитку у квартиру й нарешті завести собаку. Але чи готовий(-а) ти до такого відповідального кроку? Адже тварині будуть потрібні відповідні умови, а ще більше – твоя увага!

Розповідаємо історії людей, які наважилися взяти собаку з притулку. Вони діляться, як змінилося їхнє життя з появою нового члена сім’ї.

Назар, має двох собак: Карабаса і Сирену

nazar
Як ти наважився взяти одразу двох песиків?

«Це була ініціатива моєї дівчини, яка давно мріяла про собаку. Спочатку йшлося про одного, але згодом ми замислилися про двох, щоб пес був не тільки у неї, а й у мене. Ми звернулися до проєкту obnimi_sobaku, який допомагає знайти домівки безпритульним тваринам. Приємно, що засновниця організації уважно обирає сім’ї і не віддає собак першим ліпшим. Тож коли сестру нашого цуценяти повернули попередні власники, ми остаточно вирішили не розлучати їх і забрали двох до себе».

Як змінилося життя з появою песиків?

«З появою песиків наше життя повністю змінилося. Ми спеціально шукали для них квартиру, щоб вони мали окрему кімнату і їм було комфортно. Тепер потрібно дотримуватися режиму (прогулянки, догляд, годування і тренування). Це добре тримає в тонусі, але іноді буває важко».

До чого потрібно бути готовим(-ою), коли береш собаку з притулку?

«Якщо ви хочете взяти собаку, найголовніше – це любити тварину незалежно від масті чи породи. Потрібно набратися терпіння, не чекати, що все буде, як у кіно. Часто тварини з притулків потребують багато часу, щоб почати довіряти людині».


Опубліковано : 11.02.2020 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман