новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Коли мені починають розповідати якою має бути ідеальна жінка, я дуже голосно сміюся…

Повідомляє coffeewithmilk.com.ua 20.08.2020 11:05

Коли мені починають розповідати якою має бути ідеальна жінка, я дуже голосно сміюся…

Фото з мережі Інтернет

Моя подруга Рита – судмедексперт. Їй сорок два роки. У неї довгі тонкі пальці і другий дан з айкідо. Вона курить міцні сигарети, лається матом і не боїться смерті. У Рити є чоловік на дев’ять років молодший.

Він провідний архітектор в одній дуже солідної будівельній фірмі. І дуже красивий. Пече найсмачніші торти, які я їла в своєму житті. І складає дитячі казки для однорічних близнюків. Сам укладає їх спати, якщо Рита на роботі. І стає до них вночі, тому що Рита втомлюється.

Інша моя подруга Оля – психолог в МНС. Була в Беслані. Її перший чоловік, військовий хірург, загинув дванадцять років тому. У минулому році вона вийшла заміж за оператора, який знімав репортаж про одну з рятувальних операцій.

Спочатку вони просто дружили, а потім моя подруга потрапила в аварію, і він півроку її доглядав. Взяв відпустку на роботі, щоб не їздити у відрядження. Підробляв, знімаючи весілля. Подруга, незважаючи на прогнози лікарів, встала на ноги. Олін син називає його батьком. А він пишається, що хлопчик поїхав на олімпіаду з фізики в Стокгольм.

Маша – професор філософії. Вийшла заміж за чоловіка без вищої освіти. Але він будує їй будинок, готує обіди, обожнює дітей і забороняє шуміти в будинку, тому що Марія Анатоліївна готується до лекцій.

Маша схиблена на науковій кар’єрі і планує на рік поїхати на стажування в Китай. Чоловік схиблений на Маші. Він не знає, хто такий Гегель і екзистенціалістів не читав. Але зате він знає, який у Маші розмір ноги, і не забуває поміняти літню гуму на зимову на її машині. А ще у Машиного чоловіка реальний бізнес з виробництва деревообробних верстатів. Не олігарх, але мільйонер.

Коли мені починають розповідати якою має бути ідеальна жінка, щоб її любили і кликали заміж, я дуже голосно сміюся. Тому що люблять не ідеальних, а тих, хто підходить. З усіма своїми тріщинами і вм’ятинами. Кожна каструля знайде свою кришку.

Тому не треба боятися жити так, як хочеш і бути тим, ким хочеш.

Олена Пастернак


Опубліковано : 20.08.2020 11:05

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман