новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Конкурс студентських робіт від компанії Kasta

Повідомляє studway.com.ua 20.05.2020 19:17

Конкурс студентських робіт від компанії Kasta

Фото з мережі Інтернет

Новий проєкт компанії Kasta.com допоможе студентам знайти цікаве заняття та покращити матеріальне становище одночасно. Конкурс есе – чудова можливість для творчих особистостей. Студентам потрібно написати невеликий твір на актуальну тему: «Карантин і криза – виклик або нова можливість для України».
 
Після запровадження карантину в Україні молодь була переведена на навчання онлайн. Внаслідок цього багато студентів втратили підробіток і більшість соціальних контактів у період самореалізації.

У своїй роботі учасникам конкурсу необхідно викласти власне бачення цієї проблеми. Кожну статтю перевірятимуть досвідчені члени журі. Автори найкращих робіт одержать матеріальну винагороду. 

Компанією виділені кошти для нагороди переможців. На отримання призових грошей претендують не тільки студенти, але й куратори, в обов’язки яких входить сприяння створенню есе. За правилами конкурсу кожний куратор одержує 50% від призначеної винагороди. 

Переможці зможуть розпоряджатися виграшем у розмірі 16 тис. грн. Для тих, хто посів друге та третє місця, винагорода становитиме 14 та 10 тис. грн відповідно.   

Додаткові гроші сьогодні особливо потрібні тим студентам, які втратили роботу через закриття більшості закладів громадського харчування та індустрії розваг. Завдяки цьому конкурс, який проводить відомий інтернет-магазин непродовольчих товарів, вже викликав неабиякий інтерес у молоді зі всієї України. 

Правила участі в конкурсі есе

Під час написання твору студент повинен повністю розкрити тему та запропонувати шляхи розв’язання поставленої проблеми. На куратора покладається обов’язок контролювати процес виконання завдання. Журі не розглядає есе, зміст та оформлення яких не відповідає вимогам. Переможцями стануть автори трьох найкращих творів. 

Учасникам конкурсу необхідно врахувати наступне:

  • Студенту дозволяється писати есе тільки під керівництвом куратора, яким може бути виключно працюючий викладач.
  • Комісія приймає тільки одне есе від одного претендента. При цьому один викладач має право допомагати максимум семи авторам.
  • На офіційному сайті Kasta.ua опубліковані всі вимоги. Студенти мають право на свій розсуд обирати мову написання твору – українську або російську.
  • Максимальний обсяг роботи становить 5 сторінок формату А4.
  • У статті бажано докладно описати власне бачення перспектив розвитку держави з урахуванням негативних змін в економіці та інших галузях. Варто уникати орфографічних та граматичних помилок. Також кожний автор зобов’язаний посилатися на джерела інформації.

Наприкінці учасникам потрібно скласти супровідний лист, у якому будуть зазначені відомості про автора есе та його куратора. Документ має містити прізвище, ім’я та по батькові викладача та студента-виконавця, їхні контактні телефони, електронні адреси, а також назву ВНЗ і факультету. Термін подачі студентських робіт на конкурс збігає 31 травня 2020 року. 


Опубліковано : 20.05.2020 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман