новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Можливості березня: стипендії, гранти, стажування, конкурси

Повідомляє studway.com.ua 26.02.2020 16:20

Можливості березня: стипендії, гранти, стажування, конкурси

Фото з мережі Інтернет

Що обереш цього місяця – стипендію на навчання в Парижі, міжнародний фотоконкурс чи гранти від Болонського університету?

Estophilus scholarship

Стипендійна програма для магістрів та аспірантів, які хочуть дізнатися більше про мову, культуру, науку та політику Естонії. Розмір стипендії – 500 євро на місяць.

Де: Естонія
Дедлайн: 1 березня, 1 жовтня 2020

 

Стипендія на навчання в Парижі

International Fashion Academy в Парижі пропонує стипендії, які повністю або частково покривають витрати на навчання. Позмагатися за грант можуть студенти бакалаврату чи магістратури, які володіють англійською і цікавляться індустрією моди. Після заповнення заявки організатори відберуть найкращих учасників для співбесіди в Парижі.

Де: Париж (Франція)
Дедлайн: 15 березня

Стипендія від University of Kassel

Студенти-магістри зможуть навчатися в університеті англійською або німецькою мовами. Щоб отримати стипендію, потрібно надіслати мотиваційний лист, рекомендації, CV, сертифікати про знання мови та виписку оцінок.

Де: Кассель (Німеччина)
Дедлайн: 15 березня

Гранти від Болонського університету

Грант виділяє кожна програма університету. Вони повністю або частково покривають вартість навчання. Для отримання стипендії потрібно скласти тести SAT або GRE. Заявки приймають від учасників віком до 30 років.

Де: Болонья (Італія)
Дедлайн: 31 березня, 30 квітня

World Citizen Talent Scholarship

The Hague University of Applied Sciences пропонує стипендії для студентів-магістрів. Програма дає змогу обрати будь-який факультет. Кандидатів обиратимуть за результатами вступної кампанії та конкурсного есе.

Де: Гаага (Нідерланди)
Дедлайн: 31 березня

Гранти від Stockholm School of Economics

Стипендія для бакалаврів на вивчення економіки та підприємництва. Грант покриває всі витрати, дає можливість місяць навчатися за обміном. Для вступу потрібно заповнити онлайн-заявку, пройти SSE Riga Admissions Test та інтерв’ю.

Де: Латвія
Дедлайн: 8 квітня

Стипендія від University College London

Факультет педагогіки в University College London дає повні стипендії студентам-магістрам з усього світу. Грант покриває один рік навчання і проживання. Податися на стипендію можна після зарахування до університету.

Де: Лондон (Велика Британія)
Дедлайн: 4 травня

Стипендія в Polytechnic University of Milan

Найбільший технічний університет Італії пропонує повні стипендії для студентів-магістрів. Навчання проходить англійською або італійською. Грант покриває витрати на навчання, проживання, а деякі студенти можуть отримати щомісячну фінансову підтримку.

Де: Мілан (Італія)
Дедлайн: 22 травня

Стажування та програми

Онлайн-курс для фрілансерів

Платформа Journalism.co.uk розробила онлайн-курс «Getting started as a freelance journalist». Курс складається із чотирьох модулів, які триватимуть 4 тижні. Своїм досвідом поділиться викладач, який закінчив стажування в Google News Lab.

Де: онлайн
Початок курсу: 4 березня

Саміт Unlock у Празі

Форум про активізм та інновації для журналістів, програмістів, маркетологів і підприємців. Говоритимуть про нові медіа, «розумні міста», кібербезпеку, монетизацію і технології. Організатори покривають переліт, проживання і харчування.

Де: Прага (Чехія)
Дедлайн: 5 березня

Стажування для ілюстраторів

Еuropean Youth Information and Counselling Agency шукають креативного ілюстратора(-ку) для створення чорно-білих графічних малюнків. Скетчі мають бути на екологічну тематику. За свою роботу стажери отримають 600 євро.

Коли: 10 березня – 30 квітня

Стажування для студентів у Хорватії

Оплачуване стажування для графічних дизайнерів в організації, яка популяризує екологічний туризм. Стажери проживатимуть біля моря, у мальовничій Далмації. Подати заявку можна через програму Erasmus+ і отримати повне фінансування.

Де: Хорватія
Дедлайн: 15 березня

ЕU Visitors Program

Навчальні поїздки до ЄС для молодих професіоналів (30–40 років). Це можливість зрозуміти організаційну структуру ЄС, зустрітися з дипломатами і представниками європейських інституцій та отримати політичний досвід.

Де: Брюссель (Бельгія), Страсбург (Франція)
Дедлайн: 16 березня

Стажування для журналістів ЛГБТ-спільноти

Журналісти працюватимуть в українському виданні «Заборона», отримають тримісячну стипендію, житло та компенсацію транспортних витрат. Також на учасників чекають дві ознайомчі зустрічі – у Берліні та Мінську.

Де: Україна
Дедлайн: 20 березня

Програма для студентів «САМ»

Програма всеукраїнської академічної мобільності «САМ Україна» дає студентам змогу вирушати до країн ЄС і знайомитися з їхньою системою освіти, наукою, культурою. Проєкт розроблений для студентів-бакалаврів 2–4 курсу. Організатори покривають усі витрати.

Де: Україна, ЄС
Дедлайн: 31 березня

Європейський форум в Австрії

Festival of Ideas в австрійському місті Альпбах – це можливість відвідати семінари й дискусії від науковців та експертів. Участь у форумі безкоштовна, студент також може подати заявку на стипендію, яка покриває витрати на проживання і харчування.

Де: Альпбах (Австрія)
Дедлайн: 31 березня

International Journalism Festival

Міжнародний фестиваль для журналістів і медіа. На учасників чекають воркшопи, семінари, презентації та зустрічі із зірковими спікерами. Фестиваль безкоштовний, також можна дивитися онлайн-трансляцію всіх заходів.

Де: Перуджа (Італія) або онлайн
Коли: 1–5 квітня

Конкурси

World Life Experience

Можливість безкоштовно відвідати 20 країн за один рік. Організатори відберуть 11 учасників, які будуть подорожувати, організовувати культурні та освітні заходи й отримувати за це заробітну плату. Усі зацікавлені можуть зареєструватися на конкурс, а тоді організатори визначать учасників для подальшого відбору.

Вимоги: 20–45 років та відмінна англійська

Міжнародний фотоконкурс

Взяти участь можуть як професіонали, так і початківці. Потрібно надіслати серію із 10–12 фотографій, які показують взаємозв’язок між природою і людиною. Переможці отримають винагороду в розмірі 25 000 євро, камеру Leica M і об’єктив. Вік фотографів-початківців – до 25 років.

Summer School at York University in Toronto

Чотириденна програма (19–22 травня) з аналізу і візуалізації даних. Заявки можуть подати студенти будь-яких спеціальностей. Організатори забезпечують житлом і харчуванням, покривають витрати на проїзд.

Де: Торонто (Канада)
Дедлайн: 9 березня

Міжнародний конкурс есе

Тема есе – «We Are Global Changemakers: Young People Leading The Change». До конкурсу можуть долучитися учасники віком 15–30 років. Обсяг есе – 3000–7000 слів. Переможці зможуть 6 місяців безкоштовно користуватися ресурсами школи Changemakers.

Дедлайн: 15 березня

The Challenges of Social Inclusion

Міжнародний конкурс для студентів магістратури та аспірантів. Тематика конкурсу стосується проблем соціальної інтеграції. Участь можна взяти лише командою із 3–5 людей. Переможці отримають 9250 євро. Свій проєкт можна подати до 13 липня 2020.

Де: Швейцарія
Дедлайн: 23 березня

Онлайн-тест #euFilmContest

Це можливість виграти безкоштовну поїздку на Каннський кінофестиваль 2020. Для участі потрібно пройти вікторину на знання європейських фільмів. Під час фестивалю на учасників чекають зустрічі із представниками кіноіндустрії та покази фільмів.

Дедлайн: 26 березня

Конкурс рецензій від Сергія Жадана

Письменник Сергій Жадан і BaraBooka оголосили конкурс відгуків на книжки українських авторів серед школярів. Участь можуть узяти жителі Луганської, Донецької і Харківської областей. Переможці потраплять на Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал», отримають поради від відомих письменників і сертифікати на придбання нових книжок.

Де: Україна
Дедлайн: 1 квітня

Young Champions of the Earth 2020

До участі запрошують молодих активістів, які працюють над екологічними проєктами. Конкурсанти, які запропонують найкращі ідеї, отримають 15 000 доларів на втілення проєкту і 9000 доларів на його популяризацію. Також вони відвідають форуми, тренінги й зустрічі зі світовими організаціями та відомими медіа.

Дедлайн: 10 квітня

Music Moves Europe

Конкурсанти виграють грант у розмірі 30 000 євро, який зможуть витратити на розвиток музичної неформальної освіти в Україні. Учасники зможуть організовувати семінари та літні табори для дітей, допомагати в підготовці музичних фестивалів і використовувати аудіовізуальні інструменти у професійній діяльності.

Де: Україна
Дедлайн: 6 квітня

Конкурс есе Goi Peace

Тема цьогорічного есе – «A Letter from Myself in 2030». Учасникам пропонують уявити, яким буде ідеальний світ через 10 років. Головна нагорода – 900 доларів і призи для інших учасників. Обсяг есе – до 700 слів. Написати твір можна англійською, французькою, іспанською чи німецькою мовами. Вік учасників – до 25 років.

Дедлайн: 15 червня


Опубліковано : 26.02.2020 16:20

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман