новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Що подарувати на День закоханих

Повідомляє studway.com.ua 04.02.2020 18:17

Що подарувати на День закоханих

Фото з мережі Інтернет

Бережемо твій час і нервові клітини.

День закоханих уже близько. Полички магазинів переповнюються різною атрибутикою 14 Лютого: треба лише обрати. А перед цим – прокинутися, поснідати, зібратися, виїхати, провести півдня в заторах, втратити кілька нервових клітин і повернутися з пустими руками. Знайомо? Напевно, так. Ми ж пропонуємо варіанти подарунків, які можна замовити, навіть лежачи в ліжку.

Враження

Кажуть, що матеріальне не може зрівнятися з духовним. І хоча такий подарунок не можна буде використати через місяць чи рік, подарувавши людині емоції, ти точно принесеш їй приємні хвилини.

Спа на двох, масаж, урок живопису, стрибок із парашутом, катання на квадроциклах і багато іншого – сайти з подарунками-емоціями пропонують безліч ідей для нього і для неї за різними цінами. Для кожного бюджету можна обрати щось своє. А якщо ти добре знаєш людину і її бажання, зробити вибір буде не так уже й складно.

Спільне фото на полотні

Моменти зберігаються не лише в пам’яті, а й на світлинах. То чому б не зробити ті спогади картиною? Є безліч інтернет-ресурсів, які пропонують великий вибір розмірів, техніки виконання різної вартості. Аби тільки замовнику сподобалося.

Повірте: коханий або кохана точно оцінить такий презент.

Маленька порада: обирай не те фото, де ви красиві, з ідеальним ракурсом і правильною композицією. Зупинися на тій фотографії, де помітні ваші почуття й те, як ви кайфуєте одне від одного. Завдяки цьому навіть під час сварок ви будете дивитися на свій подарунок і бачити момент, коли вам було так добре разом. Конфліктувати після цього ви хотітимете значно менше.

flowers (1)

Парний одяг

Практичнішого подарунка, мабуть, годі й придумати. Що-що, а новий елемент гардеробу ще ні для кого не виявився зайвим. В інтернеті багато магазинів, які можуть зробити тобі будь-який напис чи малюнок.

Світшот, худі, футболка – це все може стати особливим. Тільки забудьмо про ці власні прізвища й номерки. Вигадай щось власне. Можливо, у вас є свій символ чи фраза, яку розумієте лише ви? Нехай це з’явиться на одязі.

Така річ принесе задоволення й відчуття того, що вона дійсно твоя.

Чашка

Хтось скаже «банально», хтось скаже «нецікаво», але, знову ж таки, практично. Та й кому не хочеться зігрітися в холодний вечір чашечкою какао або ж порелаксувати після напруженого дня за книгою і чашкою чаю? Твій подарунок точно стане в пригоді. Будь-де і будь-коли.

Креативний малюнок, вислів – усе, на що здатна твоя уява, можна перенести на цей елемент посуду. Обрати є з чого: нестандартної форми, який змінює колір, коли нагрівається, у в’язаному светрику. Онлайн-магазини готові виконати найдивніше прохання клієнта.

Щоразу, коли питимуть із подарованої чашки, згадуватимуть і тебе. Тож цю людину грітиме не лише напій, а й спогади. Тільки подаруй ще щось, окрім чашки: місячний запас улюбленої кави, солодощі, квитки до театру.

Сподіваємося, ідеї припали тобі до душі. Подарунки подарунками, але головне все-таки почуття. Горіть одне одним!


Опубліковано : 04.02.2020 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман