новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Шашлик стане соковитим і дуже смачним завдяки цій маленькій хитрості

Повідомляє rbc.ua 24.08.2020 13:32

Шашлик стане соковитим і дуже смачним завдяки цій маленькій хитрості

Фото з мережі Інтернет

Шеф-кухар розкрив секрет приготування смачного і соковитого шашлику.

Шашлик може стати дуже соковитими смачним завдяки одній маленькій хитрості. Шеф-кухар популярного ресторану розповів, що м'ясо при маринуванні солити не потрібно. Краще це зробити безпосередньо перед запіканням.

Справа в тому, що сіль буде сприяти витягуванню з м'яса вологи. Через довге перебування в сольовому розчині, шашлик навіть з найкращого м'яса буде зіпсований, пише Аиф.

Фахівець також розкрив ще декілька хитрощів, які допоможуть приготувати справді смачний шашлик.

Важливо нарізати м'ясо правильно - тобто впоперек волокон. Кожен шматочок повинен бути товщиною у дві сірникові коробки (якщо з'єднати їх між собою плоскою стороною).

А ось в маринад не потрібно додавати багато кислих розм'якшувачів - оцет, лимон, ананас та інші. Особливо, якщо ви взяли молоде м'ясо. Шеф-кухар рекомендує додати кілька крапель бальзамічного оцту для пікантності.

Що стосується часу маринування, то не варто перетримувати м'ясо - від цього воно стане лише гірше. В середньому тривалість становить 12 годин, максимум 20 (при температурі 2-4 градуси).


Опубліковано : 24.08.2020 13:32

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман