новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Повідомляє rbc.ua 24.06.2019 17:11

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Фото з мережі Інтернет

Ми зібрали кращі книги, які можна почитати у відпустці 2019.

Сезон відпусток 2019 у самому розпалі. Вибір ідеального напрямку, пошук квитків на літак, підбір готелю - невід’ємні складові чудової подорожі. Але не менш важливою є атмосфера, яку створюють люди навколо, музика та книжки. Тому цим речам варто також приділити особливу увагу. Сьогодні ми зібрали для вас топ-5 книг, які подарують вашій відпустці ще більше чарівних історій та правильної атмосфери.

"Добрі новини з Аральського моря"

Ірена Карпа

Видавництво #книголав

Книжка ідеально створена для відпустки, адже історії закохують із перших сторінок. "Французька мрія" вабить стилем і романтикою, ароматом випічки і смаком вишуканого вина. Здавалося б, Париж - ідеальне місце для втечі, де легко все почати заново. Та паризькі вулички розкривають секрети лише "своїм", а від минулого не втечеш, поки воно живе в пам’яті… Новий роман Ірени Карпи - це історії чотирьох українських жінок у Франції. Кожна з них шукає щось своє: юна красуня Богдана - пригод і розваг, досвідчена й виважена Рита - свободи й сімейного затишку, колишня рок-музикантка Хлоя прагне спокою, а енергійна "феменка" Маша - самореалізації та слави. Стосунки й секс, пошуки себе, травми, інтриги та вбивства - вир емоцій зашкалює. Та поки є справжні почуття, дружба й підтримка, вміння насолоджуватися життям, любити себе і своє місто - доти є і надія на "добрі новини", що неодмінно надходять навіть після найбільших катастроф.

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Обкладинка книги 

"Робінзон Крузо"

Даніель Дефо

Видавництво #книголав

Мабуть, одна із найпопулярніших книжок для відпустки. Улюблена історія про юнака Робінзона, знайома кожному ще зі шкільних років. Хлопець кидає виклик бажанням своїх батьків та відправляється у подорож морями. Незабаром його корабель зазнає трощі, і чоловік опиняється на віддаленому тропічному острові, де й проводить наступні 28 років. В основі роману реальні події, що відбулися з шотландським моряком Александром Селкірком, який провів чотири роки на безлюдному острові.

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Обкладинка книги 

"Планета Pixar. Моя неймовірна подорож зі Стівом Джобсом у створення історії розваг"

Лоуренс Леві

Видавництво #книголав

Захоплива історія про те, як невелика графічна студія перетворилася на одну з найпотужніших голлівудських компаній. На сторінках цієї книжки ви дізнаєтеся про дружбу й співпрацю Лоуренса Леві та Стіва Джобса, проникнетеся атмосферою Кремнієвої долини та Голлівуду, зазирнете всередину компаній Pixar та Disney і пов’язаних із ними юридичних фірм та інвестиційних банків. Ідеальна книжкова подорож для відпустки.

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Обкладинка книги

"Хованки з хижаком"

Ендрю Мейн

Видавництво #книголав

Якщо до солодкої відпустки хочеться додати трішки адреналіну, то трилер буде вам у нагоді.  "Хованки з хижаком" - напружена кримінальна драма з непередбачуваною кінцівкою. У центрі сюжету - обчислювальний біолог та університетський викладач Тео Крей. Звичайна подорож до Монтани перетворюється на безпосередню участь у розслідуванні жорстокого вбивства його колишньої студентки. І хоча всі навколо - від місцевих жителів до представників поліції - впевнені, що за звірством стоїть ніхто інший, як ведмідь-ґризлі, Тео розуміє, що тут є щось інше. І це щось - те саме зло, скоїти яке може тільки людина. Головному герою доводиться залучити всі свої наукові здібності. Не тільки, щоб розгадати загадку, але й щоб самому не стати жертвою.

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Обкладинка книги 

"Наші душі вночі"

Кент Гаруф

Видавництво #книголав

Зворушлива, глибока і ніжна історія, яка прикрасить будь-яку відпустку. Едді та Луї вже немолоді. Вони знають одне про одного рівно стільки, скільки належить знати сусідам, що багато років живуть у невеликому містечку на кшталт Голта. У них є дещо спільне - великі порожні будинки та почуття самотності після смерті дружини та чоловіка. Одного вечора Едді відвідує Луї та робить незвичайну пропозицію - розділити з нею ліжко...

Топ-5 книг для ідеальної літньої відпустки

Обкладинка книги


Опубліковано : 24.06.2019 17:11

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман