новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Три хибних думки про наші стосунки з Богом

Повідомляє ДивенСвіт 02.06.2020 16:17

Три хибних думки про наші стосунки з Богом

Фото з мережі Інтернет

Ми схильні створювати міфи, вірити в них і керуватися цими переконаннями. Наші стосунки з Богом, наша віра надзвичайно переплетені з різними легендами. Бо так цікавіше жити, легше пояснити щось чи навіть знайти оправдання своїх вчинків. Але…

Одні гріхи гірші від інших

Це переконання заполоняє нашу церковну культуру. Проблема в тому, що вона ділить всіх людей на два типи. Ті, які не вчинили „поганих“ гріхів. Вони уникнули гіршого, тому схильні засуджувати тих, кому цього не вдалося зробити. Та інші, які вчинили „погані“ гріхи. Вони усвідомлюють, що вчинили зле.

Так, деякі гріхи несуть за собою значно серйозніші наслідки. Та гріх — є гріхом. Тільки різної важкості. Тож думка про те, що хтось згрішив більше, а ви — менше не робить вас крутішими від інших. Про це вже сказано в Римлян 3:23:

„Всі бо згрішили й позбавлені слави Божої“.

Тож не варто робити рейтинги гріховності. Ісус помер за всіх нас.

Бог не очікує багато від мене.

Ви — праві. Бог очікує від вас тільки того, щоб Ви зробили те, що зробив Він. Зачекайте… Бог послав Свого Сина на хрест на смерть. За мене? Неймовірно. Тож чомудумаєте, що Бог не очікує від вас більшого? Бог просить віддати наші життя Йому:

„Тож благаю вас, брати, на милість Божу, віддати тіла ваші як жертву живу, святу, приємну Богові: богослужбу від вас розумну. І не вподібнюйтеся до цього світу, але перемінюйтесь обновленням вашого розуму, щоб ви переконувалися, що то є воля Божа, що добре, що вгодне, що досконале“ (Римлян 12: 1-2).

Бог просить нас вбити свої егоїстичні бажання. Всі, без винятку. Він просить занадто багато? Вирішувати — вам.

Богові не подобаються сумніви і гнів

Це було б прекрасною ідеєю, якби не велика частина Псалмів. Послухайте, Бог — всемогутній. Його любов до вас настільки велика, що Він послав Свого Сина, щоб дати нам життя. Думаю, що Бог може впоратися з деякими нашими сумнівами і гнівом. Він знає, що наше життя — складне. Він знає, що ми — обмежені.

Якщо ви читаєте це і у вас є сумніви, ласкаво просимо в клуб тих, хто сумнівається. Я займу вам місце. Іноді мене мучать питання про те, як Бог може бути одночасно скрізь, про три особи одного Бога, про вічність… Сумніви — це спосіб наближатися до Бога, а не тікати від Нього.

Бог любить нас із однієї причини … і Його любов дуже сильна. Кожен із нас — дитя Боже.

Якщо ви натворили дурниць в житті, славте Бога. Його любов до вас не змінилася. Коли ви відмінно з чимось впоралися, славте Бога. Його любов до вас не змінилася.

Підготувала Наталія ПАВЛИШИН


Опубліковано : 02.06.2020 16:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман