новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Як підвищити рівень щастя: вчені назвали найважливішу звичку

Повідомляє rbc.ua 02.06.2020 12:17

Як підвищити рівень щастя: вчені назвали найважливішу звичку

Фото з мережі Інтернет

Фахівці розповіли, як стати щасливою людиною і позбутися від психологічних проблем.

Вчені з Нідерландів стверджують, що стати щасливим насправді не так вже і складно. Вони провели масштабне дослідження і з'ясували, яка саме звичка допомагає людям бути щасливими та підтримувати в нормі психічний і емоційний стан.

Експеримент вчених тривав протягом шести тижнів і в ньому брали участь понад 200 добровольців. Всіх респондентів група фахівців навчала важливим якостям – радіти простим і звичайним речам, фокусуватися на позитивних емоціях і виховувати в собі почуття вдячності.

Як пояснили експерти у висновках свого експерименту, які були опубліковані на сайті Techexplorist, почуття вдячності робить людей щасливішими, а життя більш насиченим Крім того, такі люди набагато рідше страждають від психологічних і емоційних проблем.

Вчені стверджують, що не варто ігнорувати негатив, з яким доводиться стикатися практично щодня. Його потрібно правильно приймати та працювати над ним. І саме подяка за прості речі, за людей, які опиняються поруч, за всі блага, які даються в житті, робить людей радісними та щасливими. І такі звички роблять людей набагато стійкіше психологічно.

"Подяка означає зосередженість на тому, що є хорошого в нашому житті. Це включає в себе можливість отримати задоволення від простих речей, усвідомлення достатку і можливість оцінити те, що інші люди роблять для нас. Тренування подяки – це не хитрість, щоб швидко стати щасливим. Це розвиває нове ставлення до життя. Життя людей стає більш гнучким", - пояснили вчені.


Опубліковано : 02.06.2020 12:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман