новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Як стати щасливішим за 10 кроків вже сьогодні

Повідомляє Ровесник 14.09.2018 09:35

Як стати щасливішим за 10 кроків вже сьогодні

Фото з мережі Інтернет

Немає навіть найменших сумнівів щодо того, чи хотів би кожен бути бодай трішки щасливішим. Насправді, геніальність у простоті, а щастя тим паче ховається у простих речах, повсякденних дрібницях, до яких треба лише певні ключики. Отож, не будемо гаяти вашого часу. Декілька простих і зрозумілих порад для того, аби вже від сьогодні стати щасливішим.

  1. Знайдіть сенс життя. Без чогось глибокого і змістовного у серці важко створювати щось прекрасне навколо себе. Особисто я рекомендую будувати своє життя на духовних засадах, які в подальшому будуть міцним фундаментом для всього, що б ви тільки не запланували.
  2. Почніть цінувати все, що маєте. Ні для кого не відкрию Америки, якщо вкотре нагадаю про голодних діток Африки і все в цьому дусі. Якщо ви це читаєте, значить ви вже неймовірно щасливі, адже у вас є девайс, інтернет, дах над головою, припускаю, що ви не голодні і вдягнуті. Можна продовжувати, але ви ж розумники, впевнений, що ви вловили хід моїх думок.
  3. Грайте у гру Поліани. Фільм про дівчинку Поліану важко назвати супер хітом за сучасними трендами, але глибини у ньому - хоч відбавляй. Маєте час і бажання, рекомендую. "Поліана". А для тих, хто скрупульозно дорожить часом поясню правила гри в двох словах. Все просто: абсолютно у будь-якій життєвій ситуації треба шукати плюси. Позитив повинен знайтися навіть в найскрутнішу хвилину.
  4. Займатесь улюбленою справою. Друзі, без занять тим, від чого подих перехоплює, важко уявити повноцінне і щасливе життя. У моєму списку пріоритетів найвищу сходинку посідає спорт. Проте, кожен різний, унікальний, а, отже, мистецтво й інші роди діяльності, що не шкодять вам, а лише збагачують вас як особистість - вітаються на ура. Хороші пристрасті - це добре.
  5. Проводьте більше часу із сім'єю. Плекаю сподівання,що кожен читач вже із власного досвіду знає та усвідомлює, що саме сім'я - це найцінніше і найдорожче у житті. Не шкодуйте власного часу на тих, хто завжди поруч, хто не зрадить, хто іноді непомітний, але катастрофічно важливий.
  6. Менше соц.мереж - більше живого спілкування. Не перебільшуватиму, якщо скажу, що вчені чи не всі країн в один голос заявляють, що соціальні мережі сприяють розвитку депресій, закомплексованості і решті непотрібних "подаруночків".

А тепер вже коротко і без пояснень:

7. Не тримайте ні на кого образ.

8. Не пліткуйте і не заздріть.

9. Будь чесними - в першу чергу із собою.

10. Кохайте і будьте коханими.

Лише спробуйте - "кльов" гарного настрою і щастя - гарантуємо!


Опубліковано : 14.09.2018 09:35

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман