новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Зеленський пробіг Хмельницьким 8 кілометрів і зізнався в залежності (Фото)

Повідомляє rbc.ua 04.06.2020 18:17

Зеленський пробіг Хмельницьким 8 кілометрів і зізнався в залежності (Фото)

Фото з мережі Інтернет

Володимир Зеленський зробив зарядку і пробіг Хмельницьким 8 кілометрів.

Володимир Зеленський під час робочого візиту до Хмельницького відправився на ранкову пробіжку містом, де поспілкувався з журналістами, зробив на камеру зарядку і зізнався у своїй залежності від кави.

Зробив це президент у компанії трьох охоронців. Пробіжка розпочалася о 7:15 ранку. Разом вони подолали відстань 8,25 кілометра за 48 хвилин. Додаток показав, що гарант спалив 740 кілокалорій.

До слова, голова ОП Андрій Єрмак також приєднався до компанії бігунів, але вийшов на старт дещо пізніше.

Зеленський розповів, що бігати дуже любить, бо це дає йому відчуття внутрішньої енергії. А після цього можна й поснідати і, краще за все - яйцями. Гарант віддає перевагу яєчні, смаженій в перцях чи авокадо. А от найсмачніший сніданок для нього - це хліб з маслом, звичайним сиром і чай з лимоном - однак дієта не дозволяє.

Зеленський пробіг Хмельницьким 8 кілометрів і зізнався в залежності (фото)Зеленський пробіг Хмельницьким 8 кілометрів і зізнався в залежності (фото)

Володимир Зеленський робить зарядку (фото: tabloid.pravda.com.ua)

"Взагалі найсмачніший сніданок, щоправда, заборонений всілякими дієтами… Іноді ми з дружиною його дуже любимо. Найсмачніший! Це хліб з маслом зі звичайним сиром і чорний чай з лимоном без цукру. З часом ти так живеш, що чай і каву з цукром уже не п’єш. А чай з лимоном без цукру несмачний. Каву п’ю без цукру. Я взагалі давно все п’ю без цукру", - зізнався гарант.

А от кави він може випити 4-5 чашок, але без цукру. Раніше це було 12-14 чашок на день і все з цукром. Через таку залежність були проблеми с серцем і вагою.

"Ми дуже сильно гладшали (від цукру - Ред.), і на серце навантаження. Бо я пив 12-14 чашок кави в день із цукром. Американо, еспресо - було все одно. А зараз вже кілька років не так, і почуваюся легше. Я просто кавоман, і зараз 4-5 чашок на день. Іноді навіть 6, але без цукру. Я ось вчора пив дуже смачну каву, але вона була трішки зіпсована цукром", - сказав Зеленський.


Опубліковано : 04.06.2020 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман