новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

7 правил для тих, хто тільки починає стосунки

Повідомляє lady.tochka.net 30.05.2019 15:17

7 правил для тих, хто тільки починає стосунки

Фото з мережі Інтернет

Ти часто потрапляєш на "не тих" хлопців і не можеш зрозуміти, чому твоє перше побачення часто виявляється останнім? Ласкаво просимо в клуб для тих, хто нічого не знає про те, як потрібно робити правильно.

Ні, ми не пожартували. Наша стаття називається "7 правил", а значить, ми повинні дати тобі 7 чітких порад про те, що можна, а що не можна. Незважаючи на це, ми поняття не маємо, як робити "правильно". Чи то тому, що на дворі 21 століття - час, коли за класичною схемою відносини взагалі не будуються. Чи тому, що ніяких "правильно" не існує.

Проте, згенерувати 7 простих і реально діючих порад для перших побачень - легше простого. І не говори, що ми не попереджали!

7 правил для тих, хто тільки починає відносини

1. Вчися чути і слухати. Нехай його розповіді про улюблений сорт яблук взагалі не надихають тебе, а навіть навпаки. Ти повинна вислухати його, якщо хочеш, щоб у вас хоч що-небудь вийшло. До того ж, всі ми знаємо, що флорина набагато смачніше ніж лобо!

2. Не квап події. Ні за що не питай у нього як він назве вашу собаку і не проси передати привіт його мамі. Це нічого не прискорює.

3. Не старайся бути сильно хорошою. Здувати з нього порошинки і стелити свою думку в калюжу, як піджак в романтичних комедіях 50-х - вірний шлях до того, що нічого не вийде.

4. Не бійся бути собою. Ну любиш ти не вишукані сухі вина зі спекоттних виноградників Аргентини, а сидр - так і скажи. І, так, якщо ти в звичайному житті 24/7 не скидаєш джинси (що видно у профілі в соцмережах), то не варто надягати вечірнє плаття на побачення.

5. Не думай, що він телепат. Він ніколи не дізнається, що ти хотіла сходити в аквапарк, а не дивитися новий фільм Тарантіно, якщо ти не скажеш про це прямо. Навіть якщо ти прийдеш в кіно в шапочці для плавання і нарукавниках.

6. Не переоцінюй все, що він говорить. Як і дівчатам, чоловікам характерно трохи прикрашати реальність на самому початку відносин. Не варто приймати як належне красиві жести і розмови про високе. Не обманюй себе, ти теж знаєш напам'ять пісні Макса Коржа.

7. Не нав'язуйся. Якщо його телефон нагрівся як чавунна батарея в перші дні опалювального сезону - ти пишеш занадто багато повідомлень. Нав'язуватися і нагадувати про себе частіше, ніж сімейство Кардашьян вагітніє і розлучатися - дуже погана тактика.

Решта регулюється тільки тим, що ти відчуваєш. Тільки не поспішай вибирати весільну сукню передчасно.


Опубліковано : 30.05.2019 15:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман